Pluspunten
eigenlijk precies zoals je mag verwachten in deze 24 uur economie. op tijd bericht , goed op de hoogte gehouden van de zending / aflevering / goed verpakt etc etc
Verbeterpuntenblij informatie geven over de producten en waar je het voor gebruikt / nodig heb. Dus website up to date.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Had iets besteld maar zag er toch maar vanaf,geen enkel probleem,retourticket toe gestuurd gekregen,portokosten waren al betaald,topservice!!
Pluspunten
Ik heb enkele problemen gehad met de montage van de bestelde goederen maar het personeel heeft dit perfect uitgelegd en opgelost
VerbeterpuntenDe bestelling beter na kijken alvorens te verzenden ik heb enkele malen besteld en elke keer was er kleinigheid die niet meegeleverd was maar na comunicatie werd dit perfect de dag erna geleverd
Pluspunten
super snelle levering
Hallo, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Zeer goede prijs en zeer goede kwaliteit. Snelle verzending (gratis). In 1 woord : TOP
Pluspunten
Positieve punten krijgt een 9.
Pluspunten
Levering binnen 12 uur!
VerbeterpuntenVoorlopig geen.
VerbeterpuntenGeen enkele
Hallo, Bedankt voor uw bestelling en mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
zeer behulpzaam. Snelle en goede informatie. Het is zeker niet mijn laatste aankoop
Pluspunten
Snelle levering, nette prijs. Goede beschrijving artikelen op site om keuze helder te krijgen
VerbeterpuntenProduct op zich is goed. De bijgeleverde draagtas is waardeloos.
Beoordelingsbedrijf zeurt
Hallo Harry, Bedankt voor uw bestelling en review! met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
super
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]