Pluspunten
prijs/kwaliteit is goed, levering gebeurt snel ook naar het buitenland.
Hallo, bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Er werd geen rekening gehouden met mijn opmerking om niet te leveren op zaterdag. Toch is het goed afgelopen. We hebben de goederen in ontvangst genomen
Hallo, Onze excuses voor het ongemak, normaal gesproken zijn de leveringen naar Belgie wat langer onderweg als 1 dag. Vandaar dat wij deze vrijdag direct verzonden hebben. Onze excuses voor het ongemak! Gelukkig is het toch goed gekomen en hebben jullie het pakket ontvangen. Heel erg bedankt voor de bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik via internet een artikel bij u heb besteld. Er is razendsnel geleverd en het artikel is van prima kwaliteit.
Verbeterpuntennvt
Hallo, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
netjes en snel geleverd zonder problemen!!
Pluspunten
Binnen een dag het geleverde in huis
Pluspunten
Super service vakkundige begeleiding
Hallo Geert, Bedankt voor uw aankoop en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
prijs en snelle levering
Hallo Math, Bedankt voor de bestelling en mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
komt afspraak na
Verbeterpuntennee, zo doorgaan
Hallo, Bedankt voor de review en bestelling!Met vriendelijke groet,Team Halvewerk
Pluspunten
Fijn dat er een online helpdesk is, product werd snel geleverd en het onderdeel wat miste snel nageleverd.
VerbeterpuntenOnze eerste Broyeur was binnen 2,5 jaar stuk. Nu een ander type gekocht, hopelijk gaat deze langer mee.
Pluspunten
Een fijn bedrijf!! Goede service, snelle levering, mooie website, veel producten en.......aardige mensen!! Een aanrader!!!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Prompte reactie op een email.
Pluspunten
Snelle levering, en telefonisch contact was zeer net en behulpzaam.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
geen oordeel nog omtrent garantie snelle levering
VerbeterpuntenPayPal zou gratis moeten zijn voor de klant
Pluspunten
snelle levering en toestel doet wat het moet(voorlopig). ruime keuze aan allerlei. duidelijke factuur en geen verzendkosten
Verbeterpuntenvoor mij is alles zo OKE
Pluspunten
Snel gevonden wat ik zocht. Snel geleverd!
Pluspunten
Pluspunten
Uitgebreid gamma
VerbeterpuntenSamengestelde producten niet samengesteld. Aanbod ontbrekende delen om tot een geheel te komen worden niet voorgesteld.
Pluspunten
Goede hulp gekregen bij het kiezen van de juiste hydraulische motor
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]