Pluspunten
Pomp besteld en dag later thuis al geleverd! Top service!
Hallo, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle levering, vlotte commmunicatie. Makkelijk betalen
VerbeterpuntenVerzendkosten aan de (te) hoge kant. Dan maar de productprijs wat hoger. Komt eerlijker over over.
Pluspunten
Vlot antwoord op vragen, snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering en meteen contact bij vragen per email. Top!
Pluspunten
No nonsens what you is what you get, een prima omschrijving van het bestelde artikel
VerbeterpuntenDe bestelpagina deed vreemd, ik had aangegeven dat ik de bestelling aan de balie zou afhalen en toen kwam er een melding dat het pakket bij een bezorgpunt zou worden afgeleverd, Nadat ik dit had doorgegeven is men hier ogenblikkelijk mee aan de slag gegaan dus wat mij betreft een min punt maar een verbeterkans.
Pluspunten
snel en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een supergoede levering en contact met het bedrijf n.a.v een misgelopen overboeking.
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteitsvolle producten.
Hallo, Bedankt voor de bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
zeer snelle afhandeling en verzending,goede communicatie naar klant toe,snelle beantwoording van mail.
Verbeterpuntendoe zo voort
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]