Pluspunten
Halvewerk is een priema bedrijf koop er mer regelmaat spullen voor mijn Honda Gx160 en iedere keer ben ik tevreden over de lever tijd en de kwaliteit, ik had een probleem met pakking kopen ik kon mijn spacer pakking niet vinden maar de medewerkers in de online chat hebben me geholpen welk set ik moest halen omdat ik hem niet kon vinden
VerbeterpuntenMeer foto's van onderdelen en compleet omdat je dan niet de discription hoef te lezen maar dat geeft natuurlijk wel zekerheid
Hallo Tomas, Bedankt voor de uitgebreide review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Bedankt voor de review en bestelling. Wederom een mooie 8! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelheid en correctheid
Hallo Iwan, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenIk heb ook tassen besteld. Waren er niet bij. Ik krijg hierover geen enkele communicatie. Je zou toch verwachten dat ze op zijn minst zich verontschuldigen en angeven wanneer ik ze wel krijg? Of is dat teveel gevraagd?
Goedemiddag Robin, Helaas hebben we ook vaak zelf geen antwoord op deze vraag. We weten inmiddels dat deze voor 19 juli staan ingeplanned bij de transporteur en wij deze enkele dagen later kunnen uitleveren. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Beste, u vraagt mijn beoordeling, maar ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen,jammer had er op gerekend
Hallo, Helaas zijn wij vaak afhankelijk van onze leveranciers, of de fabriek waar de producten vandaan komen. Deze staan bij de leverancier of fabrikant al in backorder. Daar heeft u ook een e-mail over ontvangen. Hoe dan ook onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Rik, Heel erg bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Zeker aan te bevelen vlotte servise en het materiaal is zoals het is beschreven Ik ga zeker nog aankopen doen bij Halvewerk
Hallo, Wederom een mooie 10, dankuwel!! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Weer een mooie 8. Danku! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Hallo, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Leo, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Axel, Graag hoor ik even waarom uw ervaring zo slecht is, zou u contact met ons kunnen opnemen op 053 711 36 50 of via [email protected] ?
Pluspunten
Snelle levering goed product , eerste noram koppeling was een ramp . Bestelling Maxtorque koppeling 100% tevreden en alle delen erbij. Ketting past en tandwiel geen probleem om deze te vinden.
VerbeterpuntenNoram koppeling geen spie geen bout niet ingepakt geen ketting lever baar en tandwielen nergens te krijgen De koppeling is waarschijnlijk terug gestuurd deze was gemonteerd geweest . Kan ik deze nog terug sturen ? Meermaals contact voor opgenomen .
Hallo Henk, Hier is al contact over geweest en lijkt mij hiermee een afgerond verhaal. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo CH, Bedankt voor de broyeur bestelling en mooie review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle levering (m.u.v. laddertas)
VerbeterpuntenLaddertas is tot op heden nog niet nageleverd!
Hallo, We zijn zelf ook nog in afwachting tot de nieuwe order met tassen. Time of arrival staat op 19-07 wat ik heb doorgekregen van mijn transporteur. Wanneer binnen sturen wij deze direct na! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Bedankt voor de mooie review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle levering aan scherpe prijs
Hallo, Super! Wederom een mooie 10 genoteerd. Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Geen, men doet niet wat vermeld staat, ook al staat dit gegeven op jullie rekeningen. geld moet nog overgemaakt worden.
VerbeterpuntenHet afgezegde wordt toch geleverd. Hoe te handelen bij teruggave wordt niet goed vermeld, daardoor kosten gemaakt en aangegeven, maar worden niet vergoed 13.50 euro. Men zou hier op terugkomen, wanneer? in 3 keer, nu niet, dan niet, en nooit niet. Er staat vermeld dat binnen 5 dagen het betaalde bedrag word teruggestort, ook dit gebeurt niet. Er worden andere normen aangehouden dan wordt vermeld, wordt na een telefoontje gezegd, waarom klopt dit niet.
Hallo, Om te retourneren krijgt u een retouretiket. Dit is door 2 collega's per telefoon uitgelegd dat hiermee het pakket gratis terug gestuurd kan worden. Helaas kunnen wij de zelf gemaakte kosten dus niet ook nog gaan crediteren. Daarbij worden onze credit bedragen altijd binnen 14 dagen teruggestort, zie; https://www.halvewerk.nl/Garantie_en_retourneren. Ik heb even de gegevens nagekeken maar zie dat het bedrag is teruggestort. Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Zeer snel en accuraat
Hallo Sjoerd, Bedankt voor de mooie review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Verbeterpuntenfactuur gelijk met product leveren
Hallo, Bedankt voor review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]