Goedemorgen, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Goede kwaliteit prijs verhouding
VerbeterpuntenN v t
Hallo Mits, Bedankt voor de super review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
VerbeterpuntenDe voorlichting kan beter, maar verder een goed bedrijf.
Hallo Wim, De vervangingsmotor die geleverd is werkt perfect en past goed, helaas staat er toch een 1 genoteerd in onze beoordeling. Via deze weg zou ik willen vragen of u uw review zou willen aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Breed a sortiment Mensen met kennis over de producten Goede service
VerbeterpuntenPrijzen van sommige producten omlaag
Hallo Job, Bedankt voor de tip en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Sigro, Heel erg bedankt voor de bestelling van de telescopische ladder en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Ik ben voor 100% tevreden ,prijs,kwaliteit,levertijd,echt super,ik zal het in de toekomst zeker aanbevelen. Hartelijk dank!
Hallo, Heel erg bedankt voor de bestelling van de douchepomp. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemorgen, Bedankt voor uw aankoop van de ladder en de mooie review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snele levering dus kon gauw weer aan de gang
VerbeterpuntenMaak een verbinding als je bij een koppeling zit dat de bijpassende ketting in beeld komt.
Hallo, Bedankt voor bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Bedankt voor de bestelling van de waterpomp! En wederom een mooie 9 genoteerd. Super! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
weet ik nog niet
VerbeterpuntenNog geen bestelling ontvangen. Op de site moet zichtbaar zijn of het product wel of niet direct leverbaar is. Nu moet ik al een week wachten en heb nog niks.
Hallo, Sommige producten worden rechtstreeks verstuurd vanaf de leverancier en zij zijn ook weer afhankelijk van vracht wat binnen moet komen. Ik heb navraag gedaan, de producten worden morgen verwacht en na inruiming van het magazijn zal deze in de loop van volgende week verzonden worden naar u. Mochten er nog vragen zijn hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Graag komen we in contact over de bestelling, we vragen ons af wat er fout is gegaan. Zou u zo snel mogelijk contact kunnen opnemen met onze klantenservice via het nummer (0)53 711 36 50?
Hallo, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Bedankt voor de feedback. De ladder moet volgens de nieuwe Europese- en Nederlandse wetgeving erg traag inklappen, dit om te voorkomen dat vingers klem komen te zitten. Bedankt voor review en bestelling. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemorgen, Heel erg bedankt; een ontzettend mooie review met 100% score! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Bestelling geplaatst om 16:00 en voglende ochtend al in huis
Verbeterpuntentop service
Hallo, Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
snelle levering, lage prijs en compleet pakket
Verbeterpuntenhelaas werd de hoes niet meegeleverd en schijnt nog weken op zich te laten wachten. Dit had beter op de webside aangemerkt kunnen worden.
Goedemorgen Jan, Wij willen ook graag dat deze binnen komen, helaas zijn wij ook afhankelijk van andere partijen. Zodra ze binnen zijn komen ze direct uw kant op! Bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Ze geven ook geruime tijd na aankoop nog service, ik had een hydropomp gekocht maar had de verkeerde draairichting gekocht prima opgelost door de technische man .
Verbeterpuntenprijzen zijn aan de hoge kant
Hallo, Mochten de prijzen niet correct zijn kunt u aangeven wat onze concurrent vraagt. Wellicht kunnen wij dan nog iets voor u doen met de prijs. Bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
correcte en snelle levering
Verbeterpuntenprijs product het dubbele !! van de prijs in Duitsland.
Pluspunten
Hydraulieksysteem besteld, prima advies gekregen en snel in huis, dat is alles wat ik wil.
VerbeterpuntenGa zo door!
Hallo Mart, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
de levering ging super vlot
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle levering 1 dag na betaling alleen zat er geen knoopcel batterijtje in het product welke wel was aangegeven in de omschrijving
VerbeterpuntenDe betaling was door bedrijf over het hoofd gezien blijkbaar daar had ik contact over gezocht en is zonder complicaties opgelost
Hallo, Uiteraard proberen we zo snel mogelijk de problemen op te lossen, dit is ook snel en netjes gelukt. Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]