Pluspunten
Zeggen als je voor 17:00 bestelt is het er morgen: om 16:59 besteld en het was er de volgende dag. Top
Hallo, We doen onze uiterste best bestellingen zo snel en goed mogelijk te versturen. Hierbij is dit uiteraard gelukt, wederom een mooie 10! Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemorgen, Bedankt voor de bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemorgen, Wederom een snelle korte review, maar wel een hele mooie 8! Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Lekker vlot en brievenbuspost was gratis.
Hallo Marcel, Uiteraard proberen we altijd zo snel mogelijk te leveren, ofwel per pakketdienst of brievenbuspakket. Bedankt voor review en de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Een korte maar duidelijke review die een mooie 9 laat zien! Bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Om het passende artikel te krijgen koste weinig moeite. Uitleg op de site was helder en goed.
Halo Lino, Bedankt voor de feedback en bestelling. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
zeer snelle levering
Hallo, Een mooie 10 wederom genoteerd! Heel erg bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle levering Bieden een alternatief voor de (prijzige) Sani Broyeur
VerbeterpuntenAndere aansluitstukken leveren bij de "Professionele vuilwaterpomp broyeur met RVS vermaalsysteem". Het haakse manchet voor de afvoer is niet (altijd?) handig, recht (ook) meeleveren zou logisch zijn om onnodige bochten te vermijden, eindigen in een slang is nòg handiger! Diepte van de bak is, in combinatie met een meegeleverd stijf manchet voor aansluiting naar het toilet, te groot om apparaat achter een wc met daarachter meer dan normale ruimte te plaatsen. Ik heb het meegeleverde manchet vervangen door een rubber manchet waardoor het nèt paste. Jammer want aansluiten kostte me door dit gedoe onnodig veel tijd.
Hallo Wendela, Goed om te horen dat het toch gelukt is met de broyeur! Bedankt voor de tips m.b.t. het aansluiten. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Sneller dan verwacht had ik mijn bestelling binnen De prijs is fantastisch
Hallo Prisma, Bedankt voor de bestelling van de broyeur en de telescoopladder. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemorgen, Bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
vriendelijkheid
Pluspunten
Zeer snelle levering
Hallo, Snel besteld, ook 2 hydraulische cilinders! Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
De pomp die ik geleverd kreeg zat in een te grote doos met weinig vulling, disco is dat hij snel kan beschadigen.
Hallo Cees, Bedankt voor de tip, we zullen hier zeker wat aan doen en meer vulling in de dozen doen. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Erwin, Ook voor Honda GX onderdelen kunt u ruimschoots terecht op Halvewerk.nl. Bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Edwin, Bedankt voor uw bestelling en review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Weer een goede review! Dankuwel! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snel reactie op vragen
Hallo Gerrie, Ook voor vervangingsmotoren kunt u uiteraard bij ons terecht. Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Prettig bedrijf met zeer snelle levering. Gaan uit van goede kwaliteit. Pomp werkt prima.
Hallo Jack, Bedankt voor de review en bestelling van de broyeur. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Conny, Bedankt voor de bestelling van de ladder en uw review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
VerbeterpuntenNVT
Hallo, Ook voor de telescoopladder snel besteld en snel in huis! Bedankt voor de bestelling en review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
snel en correct antwoord gekregen op m'n vragen voorafgaand de bestelling. Na de bestelling zeer goed geïnformeerd over status betaling en verzending. Zeer snelle verzending naar België: amper 1 dag tussen verzendbevestiging en ontvangst.
Goedemorgen Gerrit, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Alle info over product op website te vinden. Snelle levering.
Hallo Frans, Snel en eenvoudig de ladder besteld en ook in huis. Bedankt voor uw review en bestelling. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Wederom een mooie 9! Bedankt voor uw bestelling en de review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]