Hallo, Weer een tevreden klant met een broyeur. Bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
VerbeterpuntenKan niet beter
Hallo, Een mooie 9! Bedankt voor de bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
N.V.T.
Hallo, Bedankt voor de review en de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
ze staan goed garant voor hun producten als er iets niet goed is wordt er nieuw onderdeel gestuurd
Verbeterpuntenals er problemen ontstaan wordt het wel goed opgelost echter de echte klant zit wel met veel extra kosten hierdoor 2 x benzine kosten uren extra werk om te proberen dat ding aan de praat te krijgen. vind ik jammer want kwam nu eigenlijk wel boven mijn budget uit.
Hallo, We proberen altijd zo snel mogelijk de juiste oplossing te vinden voor het probleem, niemand wil immers een defect of niet goed werkend product. Heel erg bedankt voor de review en bestelling. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Wederom een tevreden klant met een broyeur. Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Paul, Bedankt voor de review en bestelling. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
op tiid binnen zeer tevreden
Verbeterpuntengeen
Hallo, Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Zeer snel en netjes thuis bezorgd
VerbeterpuntenHouden zoals het is.
Hallo, Ook voor pakkingsetjes en de kleinere onderdelen kunt u ruimschoots terecht bij ons. Bedankt voor de review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Ging iets mis met betalen via ideal, maar dat was na 1 telefoontje snel geregeld en materialen werden snel geleverd, dus prima
Hallo Bram, Uiteraard zijn wij goed bereikbaar en proberen wij problemen zo snel mogelijk op te lossen. Bedankt voor de mooie 9! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Helder en snel
Hallo, Wederom een prachtige 10! Heel erg bedankt voor de review en bestelling. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Snel besteld en snel geleverd. Bedankt voor uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Wederom een mooie positieve review. Bedankt voor de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Nvt
Goedemorgen Mark, Bedankt voor de bestelling! Meerdere onderdelen en motoren, snel en uit voorraad geleverd. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Als je op het laatste moment toch liever een ander product of model wilt, is dit bij Halvewerk geen probleem. Dan zorgen we er voor dat de juiste zo snel mogelijk uw kant op komt. Bedankt voor uw bestelling en review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Tom, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Heel erg bedankt voor de bestelling en review. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Ook voor drukknopkasten kunt u bij ons terecht! Bedankt voor uw bestelling en review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo John, Bedankt voor uw bestelling en review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
als men zegt volgende dag leveren ook doen is bij mij niet gebeurt
Goedemiddag Gerard, U heeft op 13-02 een pakketje besteld, deze is dezelfde dag nog net met PostNL meegegaan. Waarom deze pas 2 dagen later is aangekomen durf ik niet te zeggen; dit ligt bij PostNL en helaas niet bij ons. Wij hebben zeker gedaan wat we konden! In ieder geval bedankt voor de bestelling en review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Johan, Bedankt voor uw bestelling en review van de benzine/dieselpomp. De 10 staat wederom genoteerd, super! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Duidelijke productinformatie en een eenvoudig te navigeren website. Soepel bestelproces en snelle levertijd.
Hallo, Snel en eenvoudig te bestellen broyeur. Mocht er na aankoop binnen 2 jaar wat met de broyeur aan de hand zijn, heeft u uiteraard gewoon garantie op het aangekochte product. Bedankt voor de bestelling en mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Ook versturen was in dit geval geen probleem. Direct afhalen bij het postkantoor regelen we bij halvewerk.nl, afhankelijk wat de klant wenst. Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
snel, goedkoop, correct
Hallo, Wederom een tevreden klant. Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Ook onder rembours verzenden is uiteraard geen probleem! Wederom een mooie 10 genoteerd. Bedankt voor je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Leen, Weer een dikke 10! Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]