Pluspunten
pomp besteld kwam maar was door transport kapot gegaan. Gebeld met Halvewerk geen probleem werd meteen nieuwe gestuurd. Dit was prima geen gezeur verder.
Hallo, Uiteraard handelen we dit snel af, gelukkig is het met de nieuwe broyeur wel goed gegaan. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
alles wat levering enzo betreft goed
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Veel producten, redelijke prijs, snelle levering en afspraken nakomen
Hallo, Heel erg bedankt voor de bestelling en de mooie 9! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Ryan, Heel erg bedankt voor de bestelling en de beoordeling; een mooie 8! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Weer een tevreden klant met een mooie 9! Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Marco, Bedankt voor uw bestelling en de 8! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
bij storing brayeurpomp gelijk nieuwe geleverd zonder extra kosten, chapeau ! geen half werk .
Goedemorgen, Het is al vervelend genoeg als de broyeur kapot is; het is uiteraard dan ook belangrijk dat u zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Heel erg bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
afhandelig retour kan zeker beter al 4x gebeld nog niet goed
Goedemorgen Ton, Zoals al eerder vermeldt is dit allemaal zsm opgelost, binnen 3 weken wordt het bedrag op uw rekening teruggestort. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle reactie, zeer goed advies, nazorg.
VerbeterpuntenOp dit moment geen enkel.
Hallo Bart, Bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met het aangekochtte product. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Super snelle levering.
Hallo, Wederom een tevreden klant. De broyeur is snel besteld en snel in huis! Bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Overzichtelijke website met een breed en compleet aanbod tegen betaalbare prijzen, erg fijn.
VerbeterpuntenHet was voor mij erg prettig geweest als er een functie in de site had gezeten die mij bij de aankoop van mijn Broyeur direct zou vragen of ik nog "aanverwante artikelen" zou willen kopen. Ik had namelijk over het hoofd gezien dat er een belangrijk onderdeel niet standaard werd meegeleverd, kwam daar dus pas achter toen hij werd bezorgd. Moest het onderdeel toen alsnog bestellen, had ik liever meteen gedaan.
Hallo Wilko, Dit is zeker een punt wat we gaan oppakken met de afdeling marketing, heel erg bedankt voor uw feedback, en de mooie 9! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Klantenservice via chat handig! Snelle levering.
Hallo, Uiteraard proberen wij zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor alle klanten, dit kan zowel via e-mail, en chat. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Heel erg bedankt voor de mooie 9! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Snel en makkelijk de broyeur thuis bezorgd! Heel erg bedankt voor de bestelling en de mooie 8! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Alwin, Heel erg bedankt voor de mooie 10! Ook voor hydraulische componenten kunt u ruimschoots terecht bij Halvewerk.nl. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Heel veel plezier met de broyeur. Bedankt voor de bestelling en de mooie 10. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Wederom een tevreden klant met een telescoopladder. De 9 staat genoteerd. Heel erg bedankt voor uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
+ Uitstekende product-informatie + Prima producten + Concurrerende prijzen + Snelle levering
Verbeterpunten- Geen
Hallo, Snel en eenvoudig de bestelling geplaatst, en dezelfde dag nog verstuurd. Heel erg bedankt voor de super 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo meneer Meesters, Heel erg bedankt voor de bestelling en de mooie 9! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
snelle levering, goed product,
Verbeterpuntenvolledig aantal slangenklemmen meeleveren, ik kwam er 2 tekort voor de overige uitgangen te dichten. er waren er maar 2 bijgeleverd. en er was 1 losse uitgang meegeleverd die 90 graden was en er mag er 1 bijgeleverd worden die recht is. ik moest er een dubbele bocht in maken die niet nodig was geweest als er een recht stuk bij zat.
Goedemorgen Leon, Mocht er in vervolg een fout zitten in de levering, geef dit even op tijd aan en dan lossen we dit zo goed mogelijk voor u op. Hoe dan ook, heel erg bedankt voor de mooie 7! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Jesse, Bedankt voor de beoordeling en veel plezier met de ladder! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Wederom een tevreden klant met een broyeur. Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Vuilwaterpomp besteld, echter levering zou wat langer duren, bedrijf heeft op eigen initiatief ons een duurder en betere pomp gestuurd. Konden deze echter niet plaatsen, kosteloos retour gezonden en enkele dagen later alsnog de door ons bestelde vuilwaterpomp ontvangen. Super service
VerbeterpuntenOp site duidelijker de garantieperiode van de producten vermelden, dit staat er vaak niet bij.
Goedemorgen John, Bedankt voor de feedback. Zodra we de website gaan ombouwen wordt dit allemaal meegenomen in de procedure. Op de broyeur heeft u 2 jaar garantie. Heel erg bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Jan, Snel en makkelijk de pomp besteld en in huis! Bedankt voor de 9. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Geen. Enkel negatief.
VerbeterpuntenLever wat je beloofd en zorg dat je zaken (terugbetaling) snel regelt als blijkt dat je niet kunt leveren wat je beloofd hebt. Reactie Halvewerk.nl 31.10.2016: ze vinden het fijn dat ik elders een pomp kon kopen. Geen reactie op de terugbetaling, niet of die komt en wanneer.
Goedemorgen, Helaas worden overal wel eens fouten gemaakt. De levertijd bij dit product stond helaas verkeerd en was niet binnen een week leverbaar. Gelukkig heeft u alsnog via een andere weg het product sneller kunnen krijgen. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo, Snel en gemakkelijk een broyeur besteld en in huis! Bedankt voor de bestelling en de 9. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]