Pluspunten
ik heb hier voor eerst besteld en tot nu toe is het goed bevallen
Hallo, Wat fijn, geen verbeterpunten en een mooie 10! Heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedendag! Wederom een snel geleverde broyeur. Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snel een hydromotor op halen
VerbeterpuntenNa twee weken een kering lek en tot op heden nog geen kering geleverd!
Goedemiddag heer Engberts, Spijtig om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent met uw aankoop. Helaas was de gewenste keerring niet voorradig en had ik wat extra informatie van u en daarbij 2 dagen nodig om het juiste onderdeel (kosteloos) na te leveren. Uiteraard heeft u garantie op aangekochte producten mits juist gebruikt en toegepast in uw hydraulische systeem. Hiervoor verwijs ik graag naar; http://www.halvewerk.nl/Garantie Succes en mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Alleen maar positief.
VerbeterpuntenGeen.
Hallo meneer Vogel, Een dikke 10, wederom voor een snel geleverde telescoopladder! Heel erg bedankt en veel plezier met het product. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
geen maar wel een sorry voor de eerste foutieve betreffende snelheid levertijd die is juist uitstekend.
Verbeterpuntengeen
Hallo, Donderdagavond besteld, vrijdag verstuurd en zaterdag in huis. Sneller kan het (bijna) niet! Heel erg bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Komen afspraken prima na
Hallo Lucie, Weer een tevreden klant, dit keer met een telescopische ladder en een mooie opbergtas. Dankjewel voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemorgen, Wederom een goede review over Halvewerk.nl, veel plezier met de Universele 12V benzine / diesel pomp voor (stationaire) motoren. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Zeer vlotte levering,goede afhandeling
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor de goede review, ook hydraulische pompen bestel je snel bij Halvewerk.nl! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Wat ik heel positief vindt was de handleiding van het apparaat. Al hoewel het in het Engelse taal staat is het zeer goed te volgen door de tekeningen die goed aangeeft wat bedoelt wordt met bepaalde onderdelen. Olie wordt duidelijk aangegeven waarom men een bepaald type moet gebruiken. Echt een 10+ voor de beschrijving. Benzine waterpomp gekocht.
Geachte Rupert, Geen verbeterpunten, beter kan niet! Fijn om te lezen dat ook u de handleiding praktisch vond en goed te begrijpen. Veel plezier met de waterpomp! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snel geleverd, goede prijs en kwalitatief goed materiaal. Niets op aan te merken!
Hallo Rob, Weer een tevreden klant! Veel plezier met de ladder en bedankt voor de dikke 10. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
zeer goede communicatie over het onderdeel wat ik bestelde, om iedere vorm van miscommunicatie uit de weg te helpen ook nog een mail gekregen met afbeeldingen
Verbeterpuntenniets, ga zo door
Goedemorgen Jaap, Uiteraard is het heel erg belangrijk om alles transparant te hebben naar de klant. Soms komt het voor dat we toch even moeten navragen of alles klopt, om fouten te voorkomen. Heel erg bedankt voor de bestelling van het 4/2 ventiel en de super review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemorgen meneer Goossens, Snel en makkelijk bestel je 1, of meerdere broyeurs op Halvewerk.nl! Dit resulteert voor ons weer in een goed cijfer, daar streven wij naar bij Halvewerk! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Hallo Carlos, Bedankt voor de dikke 10! Eenvoudig en snel verstuurd en geleverd! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Goedemiddag Bart, Ook voor de Hydropack P40 monoblok stuurventiel een mooie 9! Dit cijfer staat perfect tussen alle andere reviews. Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
geen
Goedemorgen, Zowel een zender, ontvanger als een hydraulisch stuurventiel, zo snel mogelijk geleverd via Halvewerk! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Ik had een snelle levering
Goedemorgen Stijn, Super, bedankt voor de feedback! Heel veel plezier met de pomp. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle levering en goede prijskwaliteit verhouding
Hallo Jules, Voor de snelle levering en een goede prijs ben je bij Halvewerk aan het juiste adres! Snel besteld, en snel in huis. Heel erg bedankt voor de mooie 8! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
super service top.
Goedemorgen, Ook kleine onderdelen leveren we snel en goedkoop; ook een starter voor 160cc! Heel veel plezier er mee. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
vrijdag besteld en zaterdag geleverd zoals aan telefoon werd gezegd, maar dan moet Postnl het leveren,daar ben je afhankelijk van
Verbeterpuntengeen
Goedemorgen meneer Notkamp, Wij versturen de normale paketten allemaal via PostNL, tevens krijg je tijdig de track and trace code waarmee het pakketje te traceren is. Ik zie dat in uw geval het pakket bij de buren is afgeleverd. Gelukkig is dat altijd een alternatief, en als anders kunnen wij het pakket ook nog naar een PostNL punt laten brengen! Heel erg bedankt voor de dikke 10. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
na tel contact ontbrekend onderdeel volgende dag in huis
Verbeterpuntennazien of aantal onderdelen kloppen die verstuurt worden volgens bestelling
Goedemorgen meneer Klutz, Vervelend inderdaad dat er slechts één in plaats van twee onderdelen waren gestuurd. Gelukkig hadden wij de kogelkraan op voorraad en konden we deze dezelfde dag alsnog afsturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Foute onderdelen snel opnieuw verstuurd.
VerbeterpuntenNa 3 zendingen pas de juiste spullen binnen. De site is voor mij niet vriendelijk en makkelijk genoeg om eenvoudig te bestellen.
Hallo Robin, We proberen altijd snel onze fout te herstellen en 1 werkdag later heeft u alsnog de juiste onderdelen in huis gehad. Ondanks de door u verkeerd bestelde onderdelen toch nog snel opgelost! Mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet,Team Halvewerk
Hallo, De ene dag besteld, de eerstvolgende dag verzonden. En dat is voor u een dikke 10 waard! Heel erg bedankt voor de review, en veel plezier met de PTM200. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle levering en ook snelle nalevering bij ontbrekend artikel. Super service
Hallo, Altijd snel en duidelijk naar de klant; en dat levert nu (wederom) een mooi cijfer op. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
Hallo, En.. weer een tevreden klant. Snel en makkelijk de Compacte waterpomp met benzinemotor 8000l/u geleverd aan huis. Heel erg bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]