Pluspunten
Komt na wat ze beloven
Verbeterpuntener op letten of een zending compleet is
Hallo Theo, Heel erg bedankt voor de feedback, hier gaan we zeker mee aan de slag! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.
Goedemiddag, Heel erg bedankt! Veel plezier met de broyeur. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
Zeer vriendelijke dame aan de telefoon bij afdeling verkoop
Geachte heer Koekkoek, Heel erg bedankt voor uw positieve feedback, wij van Halvewerk.nl zijn altijd blij met een dikke 7! Mochten we in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen horen we dit graag! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl.
Pluspunten
Vakbekwaam en bovenal vriendelijk en hulpvaardige mensen. Het advies wat men mij heeft gegeven was echt maatwerk, super! Hartelijke groet, Henk
Goedemorgen Henk, Super, een 9! Daar zijn we erg dankbaar voor. Voor maatwerk kunt u terecht bij Halvewerk.nl. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Goedemorgen Chris, Heel erg bedankt voor de super beoordeling, een 8! Verbeterpunten zijn er altijd, maar heel fijn dat u dit zo ervaren heeft! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Goedemorgen Stefaan, Dankjewel, zo horen wij het graag en doen we het graag! Snel en makkelijk bestellen op Halvewerk.nl. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
Goede prijs snelle levering
VerbeterpuntenHet vinkje voor bezorgen bij postkantoor ook daadwerkelijk laten leveren bij postkantoor
Goedemorgen Roel, We zijn hard bezig de levering van de pakketjes aan te passen. De verwachting is dat dit in de nabije toekomst bij het bestellen aan te passen is. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Goedemorgen meneer van Schellen, Ongelovelijk, een 9! Dankjewel voor dit super cijfer. Fijn dat u onze service zo ervaren heeft. Zo horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Goedemorgen Berrie, Heel erg bedankt voor het hoge cijfer! Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen we dit graag. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Hallo Peter, Snel besteld, snel in huis! Heel erg bedankt voor het waanzinnige cijfer, een 8! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Goedemorgen, Wat een fijne review, alles een 8. Heel erg bedankt voor het super cijfer! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
Transparant eerlijk klantvriendelijk
Hallo Nel, Heel erg bedankt voor de positieve feedback! Hier zijn we blij mee bij Halvewerk! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
Korte levertijd aftersales perfect
Hallo, 's Ochtends besteld, volgende werkdag in huis. Tevens omschrijft u hier de aftersales als 'perfect'- en daarbij een 9! Daar streven wij naar hier bij Halvewerk! Dankjewel voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Goedemorgen Ton, Goed om te zien dat onze website je perfect is bevallen. We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Goedemorgen, Bedankt voor de 8, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
alles is goed verlopen,Doe zo voord.
Goedemorgen Rene, Beter dan een 10 kan niet, heel erg fijn om te horen! Dankjewel voor de goede review. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
Alleen maar positieve punten, ik belde om te weten of het product wat ik bestelde wel het juiste was wat ik nodig had en kreeg direct advies van een allervriendelijkste mevrouw. Top, ik ben onwijs tevreden met Halvewerk.
Goedemorgen Ghislaine, Heel erg bedankt voor de review! We hebben kundig personeel in huis die u (bijna;)) overal bij kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Hallo Joost, Het bestellen van de telescoopladder ging als gesmeerd! Hopelijk kunt u nog lang genieten van het product. Heel erg bedankt voor de 8! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Goedendag Chris, Voor de eerste keer een product besteld bij Halvewerk en meteen een 9; heel erg fijn dat u deze ervaring een 9 waard vind! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Hallo, Dankjewel voor de dikke 8! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Pluspunten
De keuze en de enorme korte levertijd uit voorraad
VerbeterpuntenAangeboden product sluit niet aan als omschreven in de omschrijving, "PTM200pro is 1 op in 1 uit te wisselen " beetje onzin om eerst een tank en een uitlaat te verwijderen , handleiding is onduidelijk over het aansluiten van de bedrading .
Pluspunten
De bestelde broyeur werkte niet.Erg lastig omdat ik deze op een lastige plek moest bevestigen.Nadat ik de klacht gemeld had werd er direct een ander pomp verzonden.Deze werkt wel.Prima service dus!
Goedemorgen Hans, Bij Halvewerk is de klant koning; fijn dat dat ook hier alles snel en gemakkelijk is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Hallo Frans, Heel erg bedankt voor de dikke 10! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle en correcte hulp bij telefonische vragen over een product
Goedemorgen, Heel erg bedankt voor de review. Met deze reacties kunnen we vooruit. Heel veel plezier met de hydropack! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]