Pluspunten
Goede super snelle levering. Veel mailcontact over retourneren en terugstorting van geld.
VerbeterpuntenHeb het produkt teruggestuurd. Kreeg meteen een mail toen het was ontvangen, maar nu 6 dagen later nog steeds geen terugstorting van het bedrag. In de tussen tijd mail contact gehad, maar duurt ook dagen voor er een mailreactie terugkomt. Jammer dat ik zo lang moet wachten op mijn geld. Hoop het nog te krijgen zonder nog meer mailcontact. Heb ondertussen het bedrag teruggestort gekregen (binnen het beloofde termijn van 2 weken) en ook keurig een mail dat het geld was overgemaakt. Al met al toch een goede afwerking.
Goedemorgen, Wij voeren eens per 2 weken onze betalingen uit (veelal op donderdag of vrijdag). Hierdoor kan het na een retour soms tot 14 dagen duren alvorens het aankoopbedrag wordt teruggestort. Mvg, Halvewerk.nl
Pluspunten
Uitstekend geholpen
Pluspunten
goed gemaakt wat eerst verkeerd ging
VerbeterpuntenGa serieus met je klanten om, je ziet van de vorige beoordeling wat er dan van gaat komen. Gelukkig is het goed gekomen.
Pluspunten
Maken gebruik van Postnl
Pluspunten
Er leek even wat mis te gaan met mijn Ideal betaling, maar netjes opgelost en toch de volgende dag al geleverd. Prettig telefonisch contact gehad en per email netjes op de hoogte gehouden. Mijn man was blij met zijn Vaderdag cadeau! Een mooie stevige trap, makkelijk in te schuiven en op te bergen.
Pluspunten
Geen nonsence, snelle levering
Verbeterpuntengeen verbeterpunten op het ogenblik.
Pluspunten
Snel, zonder problemen, geleverd
Pluspunten
Vlug en snel
Pluspunten
Kennis van de producten Klant vriendelijk
VerbeterpuntenIk heb de koppeling op jullie site gezien voor ongeveer 89 euro verkrijgbaar in 2 maten 19mm en 20mm maar omdat de 20 mm niet opvooraad was moest de 19mm opgeboord worden daar worden kosten voor berekend á 25 euro dit vind ik toch vreemd !
Goedemorgen Wilfred, Hartelijk dank voor je beoordeling en ik zag je aandachtspunt hierbij. Nu is het zo dat de door jou bestelde Noram koppeling enkel in 19,05mm verkrijgbaar is (en wordt gemaakt). Deze koppeling in 20mm is nergens anders verkrijgbaar. De stelling dat 20mm niet voorradig was en de daarom extra moest betalen is onjuist en wellicht een misverstand. We hebben juist extra ons best heb gedaan om je te helpen aan een passende koppeling die je anders nergens had kunnen vinden. Ik hoop dan ook dat je inziet dat je voor deze bewerking niet ter overvloede hebt betaald. Met vriendelijke groet, Halvewerk.nl
De mee geleverde aansluitingen voor hydrauliek pomp hadden bramen die zovoeg als los hingen aan de binnenkant dus gevaarlijk voor schade. Ook was er lichte roest vorming. Misschien iets hrondigere controle van leveranciers
Pluspunten
Alles volledig naar wens.
VerbeterpuntenKan niks verzinnen
Pluspunten
Snel engoed behandeld, en geleverd
Pluspunten
Heel goed, en heel tevreden.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]