Pluspunten
website lijkt overtuigend
Verbeterpuntendoen wat men zegt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb de broyeur nog maar net, ben in ieder geval tevreden dat hij niet zoveel herrie maakt in vergelijking met producten van de broyeurfabriek.
Verbeterpuntenmisschien meer in assortiment nemen.
Pluspunten
Snelle levering naar belgie
Pluspunten
Veel onderdelen tegen een nette prijs, snelle levering en komen hun afspraken na.
VerbeterpuntenMisschien nog meer losse onderdelen van Honda motoren
Pluspunten
hebben vertrouwen in de klant
Pluspunten
Ontvangen zoals besteld, mooi op tijd...
VerbeterpuntenVoor twijfelaars is de vorm van betaling een beetje vreemd.
Bij trap die wij bestelden stond een filmpje op basis waarvan wij de trap hebben besteld. Echter bij aflevering bleek dit bij melding bij het halvewerk.nl het verkeerde filmpje te zijn van een veel duurdere trap die ze niet meer verkochten. De wijze waarop ze vervolgens met mijn klacht omgingen verdient geen lof. Ik vind het pure misleiding als je bij een product een filmpje plaatst dat van een veel duurdere versie is die ze overigens niet meer verkopen. Immers je belooft daarmee iets en wekt verwachtingen die je niet na kan komen. Aan een oplossing van u mag het terugsturen heb je dan als klant natuurlijk helemaal niets. Vooral de wijze van hoe ze daar met klachten omgaan stoorde mij enorm, ze realiseren zich niet dat ze eigenlijk klanten die klagen serieus moeten nemen en niet een reactie moeten geven in de trend van ' ik heb die trap al zo vaak gekocht en nog nooit iets gehoord' . Daar koop je niets voor. Veel klanten klagen namelijk niet maar zappen gewoon weg (naar een andere winkel).
Geachte heer/mevrouw, Feedback is altijd meer dan welkom en een misverstand is snel ontstaan. Daarom bieden we uw aanschaf op onze kosten terug te halen (of zelfs te laten afhalen) indien u het niet eens bent met uw aanschaf en daarbij uw volledige aankoopbedrag teruggestort. Helaas is dit voor u geen optie en werkt u hier niet aan mee. U staat erop een financiële genoegdoening te ontvangen terwijl u exact heeft gekregen waarvoor u heeft betaald, de 3,8m telescoopladder van €114,99. Spijtig dat we hierin niet tot een gewenste oplossing kunnen komen en dat dit zo moet aflopen. Wij hadden dit uiteraard graag anders gezien. Met vriendelijke groet, Halvewerk.nl
beter leesbare gebruiksaanwijzing (te klein formaat)
verpakking was zeer slecht product stak aan 2 kanten uit de doos.Ook zat het los in de doos
lang op levering moeten wachten
Pluspunten
Zeer goed bedrijf , netjes en duidelijk en snel en telefonisch goed te bereiken en vakkundig advies. Zal dit bedrijf ook aan een ander aanraden , kijk niet verder.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zo zou idere bedrijf met een internet shop moeten werken.
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]