Geen.
Pluspunten
Snelheid van levering
VerbeterpuntenHandleiding niet actueel. Er wordt gesproken over trekringen om te ontgrendelen, maar die zitten er niet op. De ontgrendeling gaat nu op een andere manier.
Pluspunten
zeer tevreden. m.lemmens
Pluspunten
gelukkig de eerste keer gewoon een 8
Verbeterpuntenmaar de volgende keren moeten nog kome!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site. Makkelijk bestellen. Supersnel en keurig ongepakt afgeleverd
Pluspunten
HET PRODUCT KOMT PRECIES OVEREEN WAT OP DE WEBSITE STAAT. AFSPRAKEN KEURIG NAGEKOMEN.
VerbeterpuntenPOST PAKKET DIENST HANTEERT BEGRIP BUREN WEL ERG RUIM,MOEST MIJN PAKKET BIJNA 100M VERDER BIJ WILD VREEMDE MENSEN OPHALEN, UITEINDELIJK IS HET TOCH ALLEMAAL GOED GEKOMEN. MET VRIENDELIJKE GROET Dhr C. NOUWEN
Pluspunten
zeer tevreden met bestelling
Pluspunten
Snelle levering , binnen 5 minuten geplaatst
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De telescoopladder, 3,8 m is een mooi, doordacht product. De levering was goed. We werden perfect op de hoogte gehouden van de vorderingen.
VerbeterpuntenHandleiding wordt pas duidelijk als je de handelingen probeert. Eerder is wel eens gewezen op het ontbreken van de trekringen bij de op een na onderste trede. Had dus wel verbeterd mogen worden. Ik had het product iets stabieler verwacht. In uitgeschoven toestand buigt geheel bij belasting (in mijn geval 75 kg) behoorlijk door. Geeft onstabiel gevoel.
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]