Pluspunten
Snelle verzending Onderdelen duidelijk te vinden
VerbeterpuntenBetere tekening waar losse onderdelen zitten. Voor een leek moeilijk te zien hoe de veren moeten worden gemonteerd Ideal betaling zou makkelijk zijn
Pluspunten
supersnelle afhandeling en verzending goede communicatie
Pluspunten
sneller en correcte levering, goed verpakt en toen na 5 maanden een pijp met terugslagklep defect was, had ik de volgende dag weer een nieuwe in huis, dus ook een super service als iets kapot gaat
Pluspunten
Goede prijs, goed assortiment
Jammer dat het lang geduurd heeft voor de ladder geleverd werd, wel goed dat dit duidelijk op de site vermeld stond
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenLevering verliep gelukkig net op tijd ivm vakantie
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie, via e-mail en op de site. Bezorgd op de gecommuniceerde dag. Bedankt voor de gratis tas, erg handig!
VerbeterpuntenGeen, top leverancier!
geen
Zocht naar een B&S vervangingsmotor voor een grasmaaier en kwam snel op jullie site terecht. De prijs van de PMT-motor was prima alleen hij maakt veel meer toeren dan een B&S motor (niet wetend hoeveel toeren deze maakt) en dat zorgt voor de nodige aanpassingen. Dus tip: Adviseer naar het toerental te kijken.
Pluspunten
In een woord: geweldig
VerbeterpuntenGa xo door!
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]