Pluspunten
Goed product Snelle levering Goed alternatief product aangeboden bij niet op voorraad besteld product
VerbeterpuntenMee sturen van een handleiding is wel noodzakelijk, niet iedereen is een kenner.
Pluspunten
De verlate lever termijn was mij onmiddellijk door gegeven, verder correcte levering in goed staat.
geen
Pluspunten
We zijn zeer tevreden over de service, de vriendelijkheid van de medewerker, de vakbekwaanheid, de correcte en snelle levertijd.
Pluspunten
Na wat problemen met de eerst geleverde motor, deze terug gestuurd. Probleem viel niet snel op te lossen, toen een complete nieuwe motor gekregen
VerbeterpuntenCommunicatie over de garantie afhandeling en de duur ervan mag wat verbeterd worden.
Pluspunten
Snel en correct geleverd ben er zeer te vreden over Gr j
Pluspunten
Snelle levering: vandaag besteld, morgen geleverd
Pluspunten
*Extra uitleg aan de telefoon ivm technic top , zelfst na uitval van de telefoon lijn werd ik net terug gebeld om het gesprek ivm uitleg verder tezetten *aansluit koppelingen die door mij vergeten waren , werden de volgende dag reeds geleverd , rond 13u30 gebeld voor spoedbestelling , volgende dag rond 11u00 geleverd in belgie Mvg claude
als is goed
Pluspunten
Uitstekende en terzake kundige helpdesk Met bijzonder goede adviezen. Ga zo door
Pluspunten
Prima pomp voor weinig geld, deskundige hulp
VerbeterpuntenLever een pomp met terugslagklep.
Kan niet weten
Pluspunten
Product was snel in huis tegen een mooie prijs.
VerbeterpuntenCommunicatie was niet echt lekker. Heb product teruggestuurd echter heb wel enige malen contact op moeten nemen voor ik een reactie kreeg. Uiteindelijk is bedrag 2 x teruggestort aan mij, toen ik halvewerk daarop attendeerde kreeg ik een beetje wazige reactie alsof ze er zelf achter waren gekomen en ze leken niet echt dankbaar dat ik hun erop gewezen had.
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]