Pluspunten
Als via Ideal de bestelling al betaald is, zet dat dan op de factuur. Bijna betaalde ik 2 x en dat is dan niet het halve, maar het dubbele werk!
Pluspunten
prima gegaan, ik ben erg tevreden. met name communicatie, goed gesprek, heldere e mails. en vooral een directe snelle reactie. compliment!
Verbeterpuntentwee dezelfde producten met twee verschillende prijzen
Pluspunten
Snelle levering Goed produkt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel, correct, behulpzaam
Verbeterpuntengegevens van produkt ( telescoopladder) op website onduidelijk. op site: ladder met en ladder zonder foudraal zijn verschillend in kwaliteit en uitvoering. in tekst en foto's. praktijk: beide ladders zijn gelijk. opmerking bij aflevering: fotosticker op verpakking komt overeen met de website maar niet met de inhoud van de verpakking. Idem met het gebruiksaanwijzingsboekje. conclusie: vroeger dus wel degelijk een andere ladder van een betere kwaliteit. zo snel mogelijk aanpassen. of andere ladder leveren of communicatie/info veranderen.
Halvewerk.ln op pakket pierik techniek via track and trace ABC mail, zou toch kijken of dit een naam/verkoper kan worden is wellicht duidelijker naar klant.
Pluspunten
Zeer tevreden over het geadviseerde product. Ik zocht een ander type, maar in telefonisch overleg werd mij deze betere generatorset geadviseerd. Is inderdaad meer solide dan exemplaar waar ik naar op zoek was.
VerbeterpuntenBij levering stroomgeneratorset even een adviesje geven dat je er zelf olie in moet gooien. Van een speciaal type wat vrij moeilijk verkrijgbaar was. Als ik het geweten had, had ik het er gelijk bij besteld bij Halvewerk. Liep nu wat extra vertraging in gebruik op.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang
Pluspunten
Leverde mij een kwaliteit goed product ,voor zien een goede verpakking .
Pluspunten
Bij telefonisch contact met de webshop over leveringstermijn en aantal andere zaken zeer correct te woord gestaan door iemand met verstand van zaken. Bestelde product werd nog een dag eerder afgeleverd dan beloofd.
Pluspunten
alles wat betreft mijn bestelling.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
snelle levering, donderdag besteld , vrijdag in huis.
Pluspunten
Vlugge, zeer vlotte afhandeling
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]