Geen goede adviezen
Pluspunten
De maaier is nog niet in gebruik, dus nazorg, informatie over instelling e.d.. moet nog komen. Kan het nog niet goed beoordelen.
Verbeterpunten?
Pluspunten
nemen snel de Telefoon op terzake kundig personeel dat problemen goed weet uit te leggen
Pluspunten
snelle levering,degelijke kwaliteit
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en reactie op mail
VerbeterpuntenBij mailverkeer eerst inventariseren wat er aan vragen is alvorens terug te mailen. Ik had meerdere vragen maar deze werden maar deels beantwoord. Misschien had ik ze puntsgewijs op moeten schrijven.
Pluspunten
Snelle service en prima geholpen door medewerker aan de telefoon.
Pluspunten
Het product is snel geleverd
Pluspunten
Prettige mensen, goede service. Heb een ptm 270 pro besteld zonder elektrische start, maar omdat deze niet op voorraad was kreeg ik er 1 met, zonder bij te hoeven betalen. Ook had ik de motor werkelijk de volgende dag binnen.
VerbeterpuntenIk heb in principe niets alleen willen mensen ook graag vaak krijgen wat er op de afbeelding staat, bij mij was het uiterlijk van de motor anders, er zat bijvoorbeeld geen ptm of merk sticker op.
Pluspunten
Mijn eerste ervaringen met uw bedrijf zijn dermate positief dat ik geen negatieve punten kan bedenken. De hartelijke en correcte communicatie met het personeel zowel telefonisch als per e-mail gelinkt aan bekwaamheid en technische kennis geeft vertrouwen in uw bedrijf en uw producten...
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.. Nazorg en garantie kan ik niet beoordelen omdat de producten pas nieuw zijn en naar behoren werken , maar bij eventueel falen wat hopelijk niet plaats vindt twijfel ik er niet aan dat ook dit punt een beoordeling 10 verdient.
Pluspunten
snelle levering, niet te duur.
Verbeterpuntenjammer dat er geen Nederlandse handleiding bij de robotmaaier geleverd werd, alleen een Engelse. En dat gaf toch wel de nodige problemen.
Pluspunten
prettige prijs asanibroyeur; snelle levering; over kwaliteit van dit product kan ik pas iets beoordelen als het over enige jaren nog werkt. Deze vraag vind ik niet ter zake op dit moment. Ik heb gemerkt dat allerlei bedrijven dit zo vragen, vreemd vreemd, niedt te snappen.
Verbeterpuntenkennis van zaken: iets laten aanschaffen, ondanks dat het helemaal niet kon (ombouwset gas voor generator); geen info bij het product, mondeling zou het wel kunnen. aanwijzingen hadden tot schade bestaande generator geleid: gaatjes boren. niet weten waar de klepel hangt dus. Zeggen teruggebeld te worden: niet gebeurd, zelf na een volgende week maar weer gaan bellen. Op mijn telefoon of computer geen enkel teken dat er wel g3ebeld zou zijn. Dit komt niet betrouwbaar over. kwaliteit, Nazorg en garantie kan ik nu nog niet beoordelen: het afwachten is op het retour-ge;dbedrag. Verkopen prima, maar zonder kennis van zaken , zoals ik ervaard heb nou nee. alleen aan te bevelen als je alles zelf al kent van het gekozen product.
Goedemiddag mevrouw Smeele, Ondanks ons prettige contact en mijn adviezen inzake de broyeur bent u niet tevreden over de eveneens aangeschafte LPG ombouwset. Ons was helaas niet bekend dat uw generator was voorzien van een 2-takt in plaats van een 4-takt motor (waar deze set enkel voor geschikt is). Op ons verzoek om uw aggregaat kosteloos na te zien bent u helaas niet ingegaan dus is ervoor gekozen het product terug te nemen en het aankoopbedrag te retourneren. Mvg, Halvewerk.nl
Pluspunten
Prompte nalevering van ontbrekend onderdeel
Pluspunten
Supersnelle levering . Vrijdagmiddag om 15.00 uur besteld , Zaterdagmorgen om 11.00 uur geleverd.. Gewoon TOPPIE !!!
VerbeterpuntenGeen !!
Pluspunten
Snelle verzending, snelle en goede reactie, goede correctie bij incomplete order zonder gezeur.
VerbeterpuntenReserve onderdelen zijn wel duur, met name de signaal draad. Die heb ik elders inclusief pennen en connectoren voor de helft van de prijs gezien.
Pluspunten
Snel je bestelling binnen je word netjes geholpen door de telefoon en product doet zijn werk goed .
VerbeterpuntenHeb ik niet echt wel een opmerking er lag een vleugel moertje in de aanzuigen inlaat van de carburateur het was net alsof de choke niks dee maar dat is opgelost dus loop de blokjes eve goed na . En vond het jammer dat de afgebeelde kontakt slot met display er van af was gehaald van mij blokje
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]