Pluspunten
snelle levering en niet duur
Verbeterpuntengeen
Er staan producten op de site die niet meer verkocht worden. Dit staat wel met een zinnetje vermeld maar het product kan nog wel besteld en betaald! worden. Dit is niet netjes. Niet meer te leveren producten moeten gewoon van de website gehaald worden. Daarom een 5 voor de communicatie. Voor de rest was alles top.
Pluspunten
Snelle en correcte service, vandaag besteld in de namiddag, morgen geleverd in belgië! Prijs vergeleken met andere aanbieders en deze was veruit de goedkoopste!
VerbeterpuntenEr zat een raar geurtje aan de draagtas van mijn produkt.
Pluspunten
gewoon prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er wordt meteen gebeld als er onduidelijkheden zijn over de order.
Pluspunten
Bestelling, tel. advies en levering perfect gelegeld
Pluspunten
perfecte service en zeer snel antwoord op mails en nemen zelf nog eens telefonisch contact om u zeker het juiste artikel te verkopen. prijs/kwaliteit verhouding vind ik persoonlijk perfect. zeker aan te bevelen!!!!
Verbeterpuntenzou echt niet weten wat er nog beter kan. alles uitmuntend.
Pluspunten
EEn heel goede comunicatie aan tel en een goede kennis van de onderdelen met nog een vlugge service
Verbeterpuntenals het bedrijf op deze service verder doet een heel goede beoordeling niets op aan te merken
Pluspunten
We zijn heel erg tevreden over de manier waarop we contact hadden, het oplossen van de problemen die er ontstonden bij plaatsen van de nieuwe motor op een bestaande machine. Alles is heel snel en correct opgelost. Mijn complimenten en bedankt.
Verbeterpuntennee
Verbeterpunten-
Pluspunten
Gemakkelijk bereikbare site levertijd zeer snel binnen 24 uur
Pluspunten
No nonsense-bedrijf, het gaat hier om een bedrijf wat goede producten levert tegen een schappelijke prijs waar gemotiveerde mensen werken die graag uitleg geven, ook als je aangeeft dat je je slechts komt orienteren. Ook als je vragen hebt nadat je tot aanschaf bent overgegaan nemen ze nog steeds alle tijd voor je.
VerbeterpuntenBewegwijzering kan beter, vanaf de straat is het pand moeilijk te zien / te vinden tenzij je gevraagd hebt waar het is... Zou het een idee zijn om bijvoorbeeld eens in de drie maanden een reklamefolder te verspreiden. Ik heb nu nog het idee dat het bedrijf bij de particulier nog niet heel bekend is...
Pluspunten
Betrouwbaar en snel, goede afhandeling klachten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie snelle levering
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]