Pluspunten
Goede communicatie, snelle reactie en levering.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
supersnelle levering na bestelling
Pluspunten
telescopische ladder gekocht. Zeer snelle en uiterst correcte levering.
Pluspunten
Pluspunten
PTM motor 390cc
Pluspunten
moter gekocht prima servise
Pluspunten
snelgeleverd voor een goede prijs
Verbeterpuntende moter zo een op een passen en dat klopt niet deze link werkte de eerste keer niet perzoneel en nazorg weet ik niets van endus een nul ingevuld jammer
Pluspunten
starter voor agreegaat.keurig en snelle communikatie heen en weer zodat ik het juiste onderdeel kreeg toe gestuurd
Verbeterpunten-
Pluspunten
een telescoop trap. netjes afgelevers
Verbeterpuntenverzendduur meer dan een week, vind ik erg lang
Pluspunten
ik heb afgenomen drijstang HONDA GX 200. zuiger kompleet HONDA GX 200. pakkingset HONDA GX 200. alles corect
Verbeterpuntenhet is geen fout, maar een kleine tekortkoming die je enkel als monteur kan weten bij de besteling van een pakkingset voor een GX 200 moet je altijd een inlaatklep keerring mee leveren of aan bieden deze moet altijd mee vervangen worden honda nummer 12209-ZH8-003 hij komt echter niet voor bij de GX 120 en GX 160
Pluspunten
Bestelling en levering zeer correct uitgevoerd
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Er was een probleem met de levering. Men wilde dit goed oplossen. Het probleem heb ik zelf opgelost.
VerbeterpuntenJa een ander vervoers bedrijf. Ik kan het niet geloven dat een chauffeur een artikel op een totaal verkeerd adres afleverd. (sukkel)
Pluspunten
Goeie communicatie en afhandeling! Top!
Verbeterpuntende verwachte levertijd van een bestelling kwam absoluut niet overeen met de verstrekte informatie, misschien een puntje om dat bij het desbetreffende onderdeel wat duidelijker te vermelden
Het betreft hier de betrouwbaaheid van het produckt! het gaat hier om een motorblok ter vervanging van een Honda GX 160/ PTM200. Motor gemonteerd en niet stationair willen lopen, alles uitgesloten en geprobeerd geen resultaat. Bij een ingeving op een bepaalt moment dacht ik aan een verkeerd afgestelde in en of uitlaatklep, dit bleek ook!
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]