Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering en duidelijke productinformatie. De meeste beoordelingen geven aan dat de producten van goede kwaliteit zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Enkele reviews noemen af en toe voorraad- of prijsgerelateerde aandachtspunten, maar over het algemeen wordt Halvewerk positief gewaardeerd. De algehele indruk is betrouwbaar en tevredenstellend.
Makkelijk een keuze te maken op de overzichtelijke website. Snel geleverd en van goede kwaliteit. Dat wou ik even kwijt :-).
9 December 2025
Rob
Adam
Jammer dat je alleen online kan bestellen. Had een hoop mailtjes geschild. Maar na aandringen werd ik toch gebeld en kwam alles goed.
9 December 2025
Aart
Katwijk Zh
Motor van PTM besteld, goeie prijs, snel geleverd, alles klopte, gemonteerd, en de motor startte van de allereerste ruk aan het touw ! Tot nu toe zeer tevreden !
5 December 2025
Bart
Wellen
Niet geprobeerd een duurdere optie te verkopen en binnen 24 uur geleverd.
5 December 2025
Rob
Den Haag
Snelle levering, ondanks dat er van onze kant een fout was gemaakt met de betaling, zorgden zij ervoor dat alles alsnog op tijd binnen was. Super service!
2 December 2025
Annigje
Hoogmade
Mijn ervaring is dat "Halvewerk" meer is dan de naam zegt. Alles naar wens verlopen.
14 November 2025
eddy
arendonk
wel een review maar nog niks ontvangen beetje vreemd
12 November 2025
lambert
hooge zwaluwe
De zending was al verstuurd, maar is helaas op een verkeerd adres afgeleverd.
Volgens onze informatie is het pakket inmiddels bij u aangekomen.
Fijn dat dit alsnog goed is gekomen.
werkt goed en snelle levering
10 November 2025
egmond aan zee
7 November 2025
Fred
Haarlem
De bestelling geplaatst 2 dagen later al geleverd. Duidelijk gebruik aanwijzingen en gemakkelijk plaatsing 0p 15 min was alles al aangesloten alles was voorzien
6 November 2025
Dirk
Geraardsbergen
Alles op tijd
17 October 2025
Dominique
Zonnebeke
Broyeur pomp besteld, deze werd binnen een dag geleverd. Helaas wel verkeerde gekregen. Dit werd super snel opgelost door te bellen naar het algemene nummer. Een dag later hadden we de goede in huis en we kregen een etiket voor het terugsturen van de foute pomp. Tevreden!
11 October 2025
Eva
Akkrum
Dozen schuiver. Geen idee wat ze verkopen.
Beveelt niet aan
10 October 2025
Anoniem
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen.
Onze excuses dat u geen tijdige reactie heeft ontvangen op uw eerdere vragen. Uw e-mail is helaas niet goed doorgekomen in ons systeem, waardoor de terugkoppeling vertraging heeft opgelopen.
We hebben u op 10 oktober nog een e-mail gestuurd met aanvullende informatie. Mocht u nog verdere ondersteuning nodig hebben, dan kunt u direct op dat bericht reageren. We helpen u uiteraard graag verder.
Onderdeel benodigd voor Honda motortje. Snel gevonden en gemakkelijk te bestellen bij Halvewerk
7 October 2025
Ronald
Spijkenisse
Gemakkelijk en duidelijk omschreven van de producten en bestelling en levering was snel geregeld.
3 October 2025
Wim
Laren.
Snelle levering voor een kwalitatieve mooi product voor de laagste prijs. Ik zou dat geen “Halvewerk “ willen noemen maar “Helewerk” !
2 October 2025
Marcus
AlmereEre
Top geregeld snel
1 October 2025
Arthur
Schoorl
Het was een vlotte afhandeling en levering van mijn product.
1 October 2025
Andreas
Nuland
Dit apparaat gekocht als preventieve vervanging van mijn vorige broyeur, die het 8 jaar prima heeft gedaan. Omdat het een vervanging was, waren alle aansluitingen makkelijk, met een kleine aanpassing te realiseren. Verwacht dat deze broyeur ook makkelijk 8 jaar gaat halen.
16 September 2025
Ruud Pouwels
Utrecht
Werkt vooralsnog naar behoren. Duidelijke instructie voor plaatsing.
Beveelt niet aan
15 September 2025
Thijmen
Schiedam
Ten eerste wil ik kwijt dat ik niet zo maar review schrijf. Dat doe ik alleen wanneer een ervaring niet aan de verwachten voldoet, dat kan zowel positief als negatief zijn. Welnu, ik had nog niet eerder bij Halvewerk.nl besteld en voor zo ver ik me kan heugen ook nog niet bij Hydrauliek24.nl wat ook aan hen behoort. Het niet telefonisch bereikbaar lijken (ze zijn wel telefonisch bereikbaar als je goed zoekt) is iets waar ik me wel eens aan kan ergeren, maar gezien de vlotte reacties per mail was dat hier dan ook niet aan de orde. Behalve dat er goed met me werd meegedacht, werd er al de volgende dag geleverd. Kortom snel, goed geprijsd, goed verpakt, en van prima kwaliteit. Het is dan ook zo goed als zeker, dat we in de toekomst weer hier zullen bestellen, al kruip ik dan toch eerder in de telefoon ;-) Bedankt en mijn complimenten.
11 September 2025
Don
Alkmaar
Mij ervaring is uitstekend: Vriendelijk aan de telefoon, met de technische diens prima mail verkeer gehad. Volgens afspraak geleverd voor een schappelijke prijs. Kortom erg tevreden
10 September 2025
Arie
IJsselmuiden
Ik had vooraf een vraag over een type motor voor mijn bosmaaier. Via Whatsapp super geholpen op basis van de analyse van wat foto's. Toen duidelijk was welke motor ik nodig had werd die de dag daarna top geleverd. Mijn bosmaaier draait weer als een zonnetje. Top geholpen door Team Halvewerk.nl
9 September 2025
Napoleon
Rotterdam
Die dingen houden er altijd mee op als het niet uitkomt, dan is het fantastisch dat er snel geschakeld wordt zodat het probleem wordt opgelost. Daar is het allemaal om te doen!
8 September 2025
A.C.
Wageningen
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan.
Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede