Snel en accuraat

Zij doen wat ze zeggen

Perfect geregeld , geen half werk

Besteld en de volgende dag in huis . En zag dat er een enorm aanbod is ook op motoren gebied . Super . Gr Marcel Heus van Autobedrijf Heus

Goed kontakt, snelle levering en produkt zoals is besteld.

Zeer tevreden, snelle levering en goede kwaliteit voor een goede prijs

honda onderdelen in het weekend besteld, dinsdag geleverd.

Halvewerk doen wat ze zeggen. De geleverde pomp doet wat ie moet doen.

.... Maar.... De vorige pomp ging na 3 jaar (en heel gering gebruik in een zacht water regio) kapot. Veel te snel naar mijn idee maar voor Halvewerk geen reden om me ergens in het ongemak tegemoet te komen. Jammer.

Goede snelle service voor een nette prijs

Goede snelle service voor een nette prijs. Ik zou een zeer zeker aanbevelen bij bekende.

Goede kwaliteit, goede prijs snelle levering

Goede kwaliteit, goede prijs snelle levering

correcte snelle levering

waar voor zijn geld

Snelle levering, goede garantie en prijs

Snelle levering prima verpakt. Goede prijsstelling

Goede levering

Super snelle levering

Alles klopt

Prijs kwaliteit is prima, levering prima

niet zo best

doet werk naar behoren maakt alleen een gruwelijke herrie ga hier een geluidsfilmpje van maken en naar een deskundige organisatie sturen vrgr

Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling

Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling

Goed en snel geleverd

Netjes!

Product zoals omschrijving en snelle levering

de bedoelingen zijn goed

Heel lang gewacht op het artikel. Die zou wel op voorraad zijn maar toch niet. Een onderdeel vergeten mee te sturen. Wacht nog op antwoord voor een andere oplossing. Vriendelijke aan de telefoon. Komt goed.

de bedoelingen zijn goed

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]