superwerk, geweldig, echt geen half werk.

Ik belde naar u bedrijf voor problemen met mijn sanibroyeur. De technische man had alle tijd om mij het uit te leggen , en daardoor gerust te stellen. Op google had ik gezocht ,een aantal bedrijven gevonden ,maar niemand kon het zeggen voor de telefoon ,ze zouden moeten komen. Met natuurlijk veel kosten.( wat voor mij natuurlijk niet leuk was ). Maar u bedrijf ( de technische man ) kon en wilde het wel uitleggen. Toen heb ik de vloeistof bij u besteld. En het is allemaal tot op heden prima. Nogmaals bedankt hoor. Gr Janny

Corect

super

zo als het word

Snel geregeld

Gevonden via internet Vond gemakkelijk wat ik nodig had Betaling gedaan na bestelling En spullen snel in huis gekregen Toppy voor mekaar

Verkeerde opgestuurd volgende dag goede opgestuurd.

Prima bedrijf met een vlotte service

Had een verkeerd filter besteld , retour gestuurd, nieuwe besteld en super snel mijn geld terug. Prima bedrijf en een hele vlotte service.

Snelle correcte levering

Goed geregeld

Vlotte afhandeling

Bestellen en leveren is heel vlot verlopen

Vlotte levering.

Mijn bestelling was echt binnen 24 uur in huis. Prijs/kwaliteit verhouding Broyeur uitstekend. Alle onderdelen voor eenvoudige, snelle montage aanwezig. Mooie vervangservice bij defect!

Bestelling en levering zoals het hoort

Mijn ervaring was goed; onderdelen op de site uitgezocht, besteld, betaald en ontvangen binnen de gecommuniceerde tijd!

Geen Nota ontvangen.

We hebben geen bijbehorende nota ontvangen. Willen deze nog graag hebben.

Alles keurig zoals vermeld

goede prijzen en snelle levering.

goede prijzen en snelle levering.

Top goede instructie film

Zoals het moet.

Duidelijke keuze, betaling en levering volgens belofte. Zeer content.

Top product! Prijs / kwaliteit zeer goed!

Doet niet onder voor de merk sanibroyeur! Gebruiksaanwijzing op papier kan beter uitgebreider en niet altijd internet bij de hand!! De afsluitdop doet eruit gehaald ! Dan toepassen en kwart draaien! Op de bij sluiter vermelden aub! Service via tel zeer goed!

Perfect op tijd geleverd met alle tools erbij

Het toestel is geleverd met alle toebehoren en is gemakkelijk te plaatse. Het werkt ook prima.

Prijs kwaliteit product is goed

Goed advies gegeven en snel geleverd

Op m'n vraag via Whatsapp goed advies gekregen en het benodigde was daarna snel geleverd.

goed en vlug geleverd.

grote keuze in het gezochte.

Snelle en goede levering

Advertentie komt overeen met het geleverde

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]