Gewoon perfect

Gewoon alles perfect. Product is goed Levering ook niks op aan te merken.

Prima geholpen na klacht

We hadden problemen met de pomp en uiteraard pomp gratis opgestuurd en paar dagen later netjes gerepareeerd terug.

Te slecht voor woorden

Afspraken nakomen is heel erg moeilijk voor Halve werk. op 05-05-2020 goederen besteld, ja ik weet het lustrum 5 mei. Dus VOORAF gebeld of de goederen dezelfde dag ingepakt en verstuurd zouden worden. Keurig te woord gestaan en de goederen waren op voorraad en zouden dezelfde dag verzonden worden en dus 06-05-2020 afgeleverd moeten worden. De goederen werden pas 09-05-2020 afgeleverd. Bij controle van de pakbon stond er op de pakbon, LEVERDATUM 07--05-2020 ipv 06-05-2020

Uitstekende service

Verkeerde Broyeur bestelt, na telefonisch contact retour gestuurd, binnen een paar dagen de juiste broyeur ontvangen.

Gewoon goed

Prima, conform afspraak, met juiste informatie.

Snelle levering, slechte afhandeling probleem.

Zolang alles goed gaat is het een fantastisch bedrijf. Maaaarrrrr als er een oplossing uitgevoerd moet worden is het een drama. Dit had ik niet verwacht.

Prima snelle levering en goed advies

Levering van een halvewerk sanibroyeur ging snel. Nadat ik eerst prima advies had gekregen over een specifieke wijze van aansluiting.

Tevreden

Zeer vlugge levering en alles werkt prima zoals het voorgesteld was

Correcte en snelle levering.

Veel keuze, duidelijke omschrijving, prijs kwaliteit en snelle levering.

perfect aanbod en goed geregeld

Moest een (sani)broyeur vervangen. Halvewerk bood behalve de dure originele Sanibroyeur een mooie variëteit aan eigen producten. Keurige info, specificaties en afmetingen op de website terug te vinden. Veel prijsgunstiger en mooi per PostNL op een afhaalpunt te bezorgen. Installatie was eenvoudig, hoewel de installatiehandleiding niet bij het product zat. Werkt voortreffelijk.

Nooit meer wat bestellen

Op 16 april een waterpomp besteld. Zou 18 april geleverd worden, op 18 april niks ontvangen. Dus op 20 april een email gestuurd. Kreeg als reactie dat de pomp niet aan de europese norm voldoet dus niet geleverd kan worden. Gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen, dit kon dus mijn iban gestuurd. Nu 30 april nog niks ontvangen. Slecht geinformeerd, waarom bieden ze de pomp aan als die niet voldoet aan de normen. En als ik niet had gemaild, had ik dus niet vanzelf informatie gekregen hierover. Erg slecht! Eerste en laatste bestelling.

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Excelente service en levertijd, kan niet beter

Na goede raad gekregen te hebben van Halvewerk, mijn aankoop gedaan, en een dag later -zelfs in corona tijd- mijn bestelling gekregen. Het toestel werkt uit de kunst, en de verstoppingen die we hadden in onze afvoerleiding zijn verleden tijd! Kan niet beter.

Dik in orde!

Leuke site en prima afhandeling. Gewoon goed!

Service zoals het moet zijn!

Afgelopen periode had ik probleempjes met mijn Broyeur. Hierin heeft Halvewerk mijn geholpen met alle technische vragen. Uiteindelijk blijkt een sterkere broyeur nodig en deze sturen ze tegen bijbetaling op wat hopelijk mijn problemen oplost. Toppers!

Fantastisch team

Fantastische dienstverlening. Een motor die ik dringend nodig had in minder dan een week geleverd in deze coronatijden. Dank aan alle mensen die hiervoor gewerkt hebben. Marc

snel, sympathiek en... het werkt!

De bestelling was er ondanks de Postnl-drukte door de coronatoestand in twee dagen. Helaas was de verkeerde machine geleverd. Maar één belletje was genoeg om de volgende dag de juiste machine geleverd te krijgen. Goed geregeld! Per email kregen we een retour-etiket. Verder was machine snel geïnstalleerd en hij staat alweer twee weken genoegelijk te draaien. top!

Slechte communicatie

Slechte communicatie mbt de bezorging

Keurig

Nette afhandeling en mooi op tijd geleverd. Ook de website ziet er aantrekkelijk uit en is makkelijk doorheen te navigeren. Niets op ana te merken.

snel en effiuient gehandeld

Zeer tevreden, bestelling snel en goed afgewerkt

Snel en goedkoop

Binnen 24 uur geleverd en goedkoop geen schade. Kortom perfect

Snelle en juiste levering

Product is precies zoals omschreven

Zeer snelle levering goede kwaliteit materialen

Goede kwaliteit en een snelle levering

snelle levering en materialen voorradig

prima snelle levering en service

top

Snelle levering tegen een prima prijs

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]