Ik kocht een ombouwset voor mijn Honda gx160 naar e start er ontbrak een start relais die was de dag erna nageleverd *****

snel en correct

heel snelle levering, zeker in deze tijden

Correct en snel

Mijn ervaring met deze site is simpel. Ik had een filter nodig voor de grasmaaier, ik vond een duidelijke omschrijving en referentie. Ik bestelde hem, 2 dagen later zat hij in de grasmaaier en klonk deze weer zoals het hoort. Dat is toch exact wat je wil, nietwaar.

Snelle en goede levering

Bestelling altijd binnen 2 dagen in huis en materiaal van top kwaliteit

Snelle levering ondanks Corona

Goed product voor een goede prijs. Ondanks de Corona crisis binnen twee dagen geleverd. Zeer tevreden en zeker aan te raden.

Goed product en snelle levering

Super snel

Duidelijke online informatie en een super snelle bezorging

zeer goed

Goed alternatief voor een Honda motor

Snel geleverd .

Keurig afgehandeld en duidelijke communicatie,top

Zeer positief

betrouwbaar en correct

correcte service. ondanks verkeerde model geleverd, kan gebeuren.

Kalkstrooier grasmaaier goed product en snel geleverd

goed medenkend bedrijf

na een bestelling gedaan te hebben was deze helaas niet binnen de tijd afgesproken levertijd te leveren, ik kreeg daarop een mail en er werd een soort gelijk product aangeboden die wel duurder was maar dit nam Halvewerk voor hun eigen rekening, dus zeer mee denkend en klant vriendelijk, ook het contact was goed en snel. perfect bedrijf.

Snelle en correcte service

Altijd het gewenste artikel en past 😉😉

Waardeloos product en geen service

Ik heb een zweetslang gekocht. Product werd snel geleverd. Na aansluiten bleek hij echter totaal niet te werken. De eerste 5 meter geeft veel teveel water, de 25 meter daarachter helemaal niet. Waterdruk is in orde. Een telefoontje leerde dat ze bij Halvewerk geen idee hadden van het product. Er werd letterlijk gezegd dat hij er nog nooit een uit de dood had gezien. Er zou contact opgenomen met de leverancier en daarna zou ik gebeld worden. Jammer dat ik niets meer heb gehoord...

Super, alles naar wens

Alles verlopen zoals het hoort, geen opmerkingen.

Ook met retour nemen perfect geregeld. Al vele malen tevreden.

Snel en materiaal is klasse

Vooral het huismerk is uitstekend

vlot besteld / prima geleverd / mijn machine is weer inzetbaar

Motortje voor mijn machine goed kunnen monteren en vlot kunnen opstarten.

super uitstekend

prima weinig commentaar.alles is zeer goed en snel verlopen zoals het verwachten was . Dank u

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Goede ondersteuning bij het zelf proberen te fixen vh probleem en toe dat niet werkte en het betreffende product niet direct op voorraad lag een prima alternatief vertrekt, en dat alles binnen 24 uur. Een puik bedrijf die ik iedereen kan aanraden!

Duidelijke site en ondanks lockdown snel geleverd

Makkelijk selecteren op site door voldoende uitleg bij producten. Ok prijzen en de bestelling kan makkelijk gevolgd worden.

Snelle levering !

Overzichtelijke website, goede kwaliteit van de onderdelen. Vooral fijn dat het snel geleverd wordt.

top site!

Halvewerk was de enige die het product waar ik naar op zoek was in het assortiment had! Daarnaast prima prijs kwaliteit en snelle levering!

Een goed bedrijf

Prima en goed geholpen

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]