Service zoals het moet zijn!

Afgelopen periode had ik probleempjes met mijn Broyeur. Hierin heeft Halvewerk mijn geholpen met alle technische vragen. Uiteindelijk blijkt een sterkere broyeur nodig en deze sturen ze tegen bijbetaling op wat hopelijk mijn problemen oplost. Toppers!

Fantastisch team

Fantastische dienstverlening. Een motor die ik dringend nodig had in minder dan een week geleverd in deze coronatijden. Dank aan alle mensen die hiervoor gewerkt hebben. Marc

snel, sympathiek en... het werkt!

De bestelling was er ondanks de Postnl-drukte door de coronatoestand in twee dagen. Helaas was de verkeerde machine geleverd. Maar één belletje was genoeg om de volgende dag de juiste machine geleverd te krijgen. Goed geregeld! Per email kregen we een retour-etiket. Verder was machine snel geïnstalleerd en hij staat alweer twee weken genoegelijk te draaien. top!

Slechte communicatie

Slechte communicatie mbt de bezorging

Keurig

Nette afhandeling en mooi op tijd geleverd. Ook de website ziet er aantrekkelijk uit en is makkelijk doorheen te navigeren. Niets op ana te merken.

snel en effiuient gehandeld

Zeer tevreden, bestelling snel en goed afgewerkt

Snel en goedkoop

Binnen 24 uur geleverd en goedkoop geen schade. Kortom perfect

Snelle en juiste levering

Product is precies zoals omschreven

Zeer snelle levering goede kwaliteit materialen

Goede kwaliteit en een snelle levering

snelle levering en materialen voorradig

prima snelle levering en service

top

Snelle levering tegen een prima prijs

Ik kocht een ombouwset voor mijn Honda gx160 naar e start er ontbrak een start relais die was de dag erna nageleverd *****

snel en correct

heel snelle levering, zeker in deze tijden

Correct en snel

Mijn ervaring met deze site is simpel. Ik had een filter nodig voor de grasmaaier, ik vond een duidelijke omschrijving en referentie. Ik bestelde hem, 2 dagen later zat hij in de grasmaaier en klonk deze weer zoals het hoort. Dat is toch exact wat je wil, nietwaar.

Snelle en goede levering

Bestelling altijd binnen 2 dagen in huis en materiaal van top kwaliteit

Snelle levering ondanks Corona

Goed product voor een goede prijs. Ondanks de Corona crisis binnen twee dagen geleverd. Zeer tevreden en zeker aan te raden.

Goed product en snelle levering

Super snel

Duidelijke online informatie en een super snelle bezorging

zeer goed

Goed alternatief voor een Honda motor

Snel geleverd .

Keurig afgehandeld en duidelijke communicatie,top

Zeer positief

betrouwbaar en correct

correcte service. ondanks verkeerde model geleverd, kan gebeuren.

Kalkstrooier grasmaaier goed product en snel geleverd

goed medenkend bedrijf

na een bestelling gedaan te hebben was deze helaas niet binnen de tijd afgesproken levertijd te leveren, ik kreeg daarop een mail en er werd een soort gelijk product aangeboden die wel duurder was maar dit nam Halvewerk voor hun eigen rekening, dus zeer mee denkend en klant vriendelijk, ook het contact was goed en snel. perfect bedrijf.

Snelle en correcte service

Altijd het gewenste artikel en past 😉😉

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]