Pluspunten
ALLEMAAL !!!!!!!!!!!!!
Verbeterpuntengéén, 100 % goed ! aanrader!
Bedankt voor de positieve opmerkingen, dat is altijd leuk om te lezen! Hartelijke groet, Donny Halvewerk.nl
Pluspunten
correcte stuk.
VerbeterpuntenMijn Item was niet in stock en ik had niet veel opvolging daar over, ik kreeg het pakketje gewoon in de brievenbus geen waarschuwing.
Goedemiddag! Dat is niet zo fijn om te horen uiteraard. Als u niet tevreden bent met uw aankoop kan deze natuurlijk altijd retour gestuurd worden. Als u onderdelen mist kunt u ons het beste even contacteren op [email protected] of bellen naar 053-7113650. Hopelijk kunnen we het dan oplossen! Vriendelijke groet Donny, Halvewerk.nl
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling
VerbeterpuntenCotroleer steekproef chinese leveringen
Pluspunten
Goede service. Duidelijk Heldere uitleg
Pluspunten
Pluspunten
Personeel heeft uitermate veel kennis van de producten! En de broyeur specialist in het specifiek! Top bedrijf!
Pluspunten
degelijke uitleg gekregen via mail.
Verbeterpunteneerste maal iets gekocht,degelijke uitleg gekregen via mail,zeer tevreden over deze motor,werkt uitstekend en Nederlandstalige uitleg bij verpakking.
Bedankt voor de complimenten en hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groet Donny Halvewerk.nl
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenIn mijn beleving géén
Pluspunten
Snelle levering. Nette prijzen
Doe zo verder.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen per mail...
VerbeterpuntenLevering verzocht op woensdag, maar toch de volgende dag (dinsdag) afgeleverd. Ik als klant twijfel dan of het helemaal goed is gegaan met afleverdatum invullen of verwerken.
Goedemorgen, Dat is dan inderdaad niet goed gegaan. Onze excuses hiervoor. We gaan uitzoeken wat er is gebeurd in ons systeem zodat het de volgende keer wel goed zal gaan! Vriendelijke groet, Donny Halvewerk.nl
Pluspunten
vriendelijk en open ook eerlijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gelijk informatie indien nodig, toppie
Pluspunten
Een Vsnaar, blij mee. Had geen haast, goede communicatie en prijs
Pluspunten
Alles top!
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Nazorg nog niet nodig gehad
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]