Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
VerbeterpuntenDe motorgegevens op de site zijn niet in overeenstemming met de fabrikantgegevens. Loncin : 1 liter tank ,70 x 51 slag,3,6 kW,1800 rpm stationair. Te verbeteren!
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Snel bezorgd
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Dat ze adekwaad handelen
VerbeterpuntenWat minder rekeningen sturen ik heb er 4 ontvangen voor de zelfde onderdelen en dat schept verwarring
Pluspunten
Alles was gewoon zoals het hoort. Prima prijs, op tijd geleverd en netjes een factuur erbij.
Bedankt voor de complimenten en hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Donny Halvewerk.nl
Pluspunten
ben snel en goed geholpen, degelijk materiaal gekocht
Verbeterpuntenweet ik niet ben net nieuwe klant maar zeer tevreden
Pluspunten
ALLEMAAL !!!!!!!!!!!!!
Verbeterpuntengéén, 100 % goed ! aanrader!
Bedankt voor de positieve opmerkingen, dat is altijd leuk om te lezen! Hartelijke groet, Donny Halvewerk.nl
Pluspunten
correcte stuk.
VerbeterpuntenMijn Item was niet in stock en ik had niet veel opvolging daar over, ik kreeg het pakketje gewoon in de brievenbus geen waarschuwing.
Goedemiddag! Dat is niet zo fijn om te horen uiteraard. Als u niet tevreden bent met uw aankoop kan deze natuurlijk altijd retour gestuurd worden. Als u onderdelen mist kunt u ons het beste even contacteren op [email protected] of bellen naar 053-7113650. Hopelijk kunnen we het dan oplossen! Vriendelijke groet Donny, Halvewerk.nl
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling
VerbeterpuntenCotroleer steekproef chinese leveringen
Pluspunten
Goede service. Duidelijk Heldere uitleg
Pluspunten
Pluspunten
Personeel heeft uitermate veel kennis van de producten! En de broyeur specialist in het specifiek! Top bedrijf!
Pluspunten
degelijke uitleg gekregen via mail.
Verbeterpunteneerste maal iets gekocht,degelijke uitleg gekregen via mail,zeer tevreden over deze motor,werkt uitstekend en Nederlandstalige uitleg bij verpakking.
Bedankt voor de complimenten en hopelijk tot een volgende keer! Vriendelijke groet Donny Halvewerk.nl
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenIn mijn beleving géén
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]