Pluspunten
goede service en communicatie en snelle levering
Pluspunten
Een foute levering werd 100 % correct en snel rechtgezet.
Pluspunten
Prima eerst ervaring !! Moet ik al vast mijn banknummer voor de prijs nog kenbaar maken ?????????? Grapje
Pluspunten
kwaliteit
Verbeterpuntenpreciese levertijd
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Pluspunten
Eerste contact. Goed en duidelijk advies.
Verbeterpunten/
Pluspunten
gewoon goede prijs kwaliteit en top snel leveren
Verbeterpuntengeen gewoon doorgaan zo is 5 sterren waardig
Pluspunten
Snel correct en niet duur. Zoals belooft.
Verbeterpuntenjvmproductions
Hallo, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs.
Verbeterpuntenplus en min punten van het product (of punten waar je bij gebruik rekening mee moet houden) duidelijker weergeven. Dat had in dit geval voor mij voor minder werk betekend.
Pluspunten
snelle goede levering
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]