Pluspunten
Snelle levering. Verzorgt materiaal.
Hallo, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Zeer snelle reactie bij probleem/garantie TOP
Pluspunten
Snelle levering, en lage prijs voor goed produkt.
VerbeterpuntenOK
Pluspunten
men heeft hier zo ongeveer alles in huis wat ik soms zoekt en bijna nergens anders kan vinden (die het meteen of gewoon in huis heeft).ben zeer tevreden met dit bedrijf
Pluspunten
Gweldig goed, we hadden verkeerd besteld. Dit was geen enkel probleem het kon gewoon terug.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
supersnelle levering en correcte informatie
Verbeterpuntenhandleiding in het Nederlands
Pluspunten
zou het bedrijf zo aan iedereen aanbevelen ,, goede klantenservice.. prettig mensen denken met je mee... goede kwaliteit wat wil je nog meer top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Communicatie over levering produkt heel goed
Pluspunten
Prijs en communicatie goed, kwaliteit, nazorg en garantie kan ik nog niet beoordelen daar pakket nog niet compleet is en daardoor niet kan gemonteerd en uitgetest worden. Latere beoordeling zal volgen.
Hallo, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hydrauliek24
Pluspunten
Snelle reacties Redelijk goed te woord gestaan Op tijd geleverd
VerbeterpuntenInstallatie handleiding ha wat duidelijker kunnen zijn .
Pluspunten
Het product werkt prima en voldoet aan wat er beloofd is. Ik hoop dat de levensduur lang is.
VerbeterpuntenDie nieuwsbrief met kortingscode heb ik nooit ontvangen. Wel heb ik de code van jullie gekregen via de e-mail na mijn derde verzoek.
Pluspunten
Snelle en solide service.
Pluspunten
Goede en heldere omschrijving van het product. Telefonisch goed bereikbaar, en wisten netjes en correct antwoord te geven. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding! In een woord, Geweldig!
Pluspunten
Dit bedrijf levert wat zij ook beloven een degelijk stevig en stabiel product voor een goede prijs ik ben er zeer blij mee.
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]