Pluspunten
Snelle service en kundig personeel ( chat en telefoon)
Hallo, Bedankt voor uw review en bestelling! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Na het product telefonisch besteld hebben en met de afspraak de volgende dag op te sturen moest ik 6x bellen en 2 weken wachten voordat ik het product binnen was ,de communicatie was zeer slecht
Goedemorgen, Onze oprechte excuses voor het ongemak. Soms zijn wij afhankelijk van de informatie die een leverancier ons verstrekt en duurt het langer voor de producten bij ons aankomen. We zullen er alles aan doen om uw volgende bestelling zo snel mogelijk te versturen. Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Zeer snelle levering van produkt
Pluspunten
Voordelig product en supersnelle levering. Kwaliteit van het product moet ik nog ervaren. Maar tot nu toe zeker geen half werk!
Pluspunten
Zeer snelle reactie en levering
Pluspunten
Goede service. Goede helpdesk.
VerbeterpuntenPrima
Communiceren hoe de garantie geregeld is . De faktuur zit niet bij de geleverde spullen
Pluspunten
veel kennis en vakmanschap, geven een goed advies,
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
zeer rap geleverd
Hallo, Helaas is er een fout gemaakt door een van onze leveranciers, hierdoor hebben wij de verkeerde producten in ons magazijn gehad. Onze excuses voor het ongemak, we gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk de juiste aan u uit te leveren! Met vriendelijke groet, Team Halvewerk
Pluspunten
Mijn aanschaf is (met een kleine vertraging, kwam door post.nl) geleverd. De levering was verder conform afspraak.
Pluspunten
Snelle levering via PostNL. Degelijk verpakt.
Pluspunten
Reeds eerder spullen besteld en die voldoen altijd aan mijn verwachting. Wat ze beloven, doen ze ook. De verwachtte levering klopt ook. Dus geen mooie praatjes maar daden.
Verbeterpunten“Don’t change a winning team”, in dit geval is dit mijn slogan.
geen
Verbeterpunten-
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]