Goede service!

Zijn echt klantgericht en bij retourneren wordt het gelijk verwerkt.

Goede service en snelle fijne communicatie. Ontzettend blij met de geleverde spullen

Mooie kleding

Alles netjes ingepakt en snel in huis.

Mooie kleding , snelle levering

Top geregeld

Goede en snelle levering

Geweldige service en snelle levering

Als ik bij vragen mail is nooit iets teveel en word ik heel goed geholpen. Nooit is iets teveel. Hele goede communicatie, chapeau De levering is altijd heel snel.

Super leuk jasje

Leuke aanbieding, besteld en meteen geleverd

Snelle levering. Overzichtelijke site.

Top !

Ruime collectie

Prachtige jurken met een uitstekende pasvorm!

Super snel mijn mooie jurk ontvangen.

Geweldig assortiment

Niets dan lof! Nog persoonlijk gebeld door klantenservice voor het juiste email adres, anders krijg ik geen bericht van dpd om mijn pakje op te halen. ( mijn account stond nog op mijn oude emailadres) Levering duurde 2-3 dagen. Mooi assortiment, fijne prijzen ! Ik vind ook altijd de website heel overzichtelijk, je ziet meteen of jouw maat er nog tussen zit.

Mooie onderjurk met fijne brede bandjes

Levering netjes op tijd. De pasvorm is prima, waarbij vooral de wat bredere schouderbandjes, die verstelbaar zijn, erg comfortabel zitten. De onderjurk is precies op maat in een mooie neutrale kleur.

Heb 10 dagen op mijn bestelling moeten wachten twee keer zelf een app gestuurd met de vraag waar blijft mijn bestelling een artikel moest uit een ander filiaal komen dit hadden ze mij ook kunnen melden. 26 juli besteld en gisteren ontvangen. Had wel een extraatje verwacht maar niks hoor.

Echt ‘Top’ jurken!

Prachtige jurken, mooi verpakt en snel verzonden.

Snelle verzending en goede service

Zeer goede en snelle levering

Sneller dan verwacht en netjes

Bestelling ging makkelijk, goede uitleg over het product. De levering ging sneller dan verwacht en het zag er netjes uit.

Snelle levering en prachtige jurk.

De jurk was snel geleverd en van goede kwaliteit. Ben er zeer tevreden mee ga zeker nog een keer bestellen.

Eerste keer bestel en de eerste indruk: Goed

Prima.

TOP

Prima, geen vervelende situaties. Alles netjes volgens afspraak.

Goede ervaring

Leuke kleding, mooie kwaliteit.

Vlotte levering

Ruime keuze, snelle levering. Leuk om tijdens de solden toch nog iets tofs te kunnen scoren

Hoge kwaliteit enkele levering en goede service

Koop al aantal jaren bij deze website. 1 x iets terug gestuurd omdat ik t te klein had gekocht. Geen probleem.. geld direct terug gestort. Je kan altijd mailen om advies. Snelle reactie en vriendelijk. Voor mij een uiterst betrouwbaar bedrijf. Raad dit ook aan iedereen aan.

Snelle levering, topjurk van K-Design

Altijd fantastisch

Wat een fijne webwinkel. Fantastische service, goede kwaliteit en snelle verzending. Echt top!

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).