Zeer mooie kwaliteit

Eerste keer besteld bij topjurken En super content van de service Zeer snel levering. Ben zeer tevreden Ze hebben een klant bij.

Goede site! Snelle levering!

Super goed !

Super kwaliteit en zeer vlug in huis

Prachtige kleuren, te heftig voor mij

Ik heb dit artikel helaas terug gestuurd, iets wat ik zelden doe. De stof is super fijn, de kleuren zijn prachtig maar helaas te heftig voor mij, deed me denken aan een kimono.

Vriendelijke afhandeling en perfecte service

Geweldige website

Prima geregeld

Mijn bestelde blouse was meteen de eerste werkdag na bestelling verzonden. De blouse was netjes verpakt. Ook de communicatie omtrent verzending was prima. Ik kende de winkel niet, maar zal er zeker nog eens bestellen.

Geweldig geholpen aan de telefoon en levering ook lekker snel

Snel en mooi

Mooie jurken en snelle verzending

Mooie merken en snel geleverd

Jullie verkopen een van mijn favoriete merken

product en verloop naar wens

vlotte levering en bestelling; product naar wens

Voortreffelijk

Mooie collectie; perfecte service; zelfs als er onvoorzien iets mis gaat volgt een snelle oplossing en volledige compensatie van extra retourkosten . Bij telefonisch contact wordt men buitengewoon vriendelijk en zeer adviserend te woord gestaan. Kortom deze onderneemster verdient een 10 !

Zeer vlotte bediening en goed product.

Zeer snelle levering, er was 'n klein foutje in het leveringsadres en na mailtje te sturen dadelijk opgelost prachtige jurk ben zeer tevreden .

Mooie passende kleding en snelle service

Na een tijdje gekeken te hebben, nu 2x kleding besteld. En ben erg positief; fijn en mooi materiaal, zit heerlijk en snel bezorgd.

zeer tevreden

ruime keuze, snel geleverd

Vlotte service

Vlotte service en goed verpakt.

Prachtig

Ik begrijp alleen niet dat ik nu 2 keer verzend kosten moet betalen

Rappe levering goede service

Snelle levering en mooie kwaliteit

Positief! Veel keuze, snelle levering en mooie kwaliteit.

Niet geweldig

Een jurk bestelt welke een lange levertijd had. Zou eind maart arriveren. Dit werd half april. Jurk ontvangen, zeer slechte kwaliteit. Zowel stofkwaliteit, als fabricage. Daarom teruggestuurd

Snelle levering en in orde

snel nageleverd!

Ondanks dat op de site stond dat mijn maat uitverkocht was, toch nog heel snel geleverd!

Vlugge levering.

Heel tevreden over mijn bestelling en een heel vlugge levering.

Snelle levering, overzichtelijke site en een persoonlijke note bij de bestelling

Ik bestel al een aantal jaren mijn jurken bij Topjurken. Nooit problemen met levering gehad en zal dan ook verder blijven bestellen.

Mooie kwaliteit jurken zeker van merk K design, snelle levering dus zeer tevreden

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).