Super blij met mijn jurken!

Snelle levering, goed verpakt en persoonlijk kaartje. De jurken van K-design zijn altijd mijn favoriet ben dus ook erg blij dat topjurken.nl deze verkoopt! Al met al zeer tevreden en beveel ik topjurken.nl aan.

Mooie kleding voor mooie prijsjes

Mooie kleding voor mooie prijsjes.

Teleurgesteld

Is niet het zelfde kleedje gelijk op het filmpje

Response from the business owner

Goedendag Mevr. Vanryckeghem, Dank u voor uw beoordeling. Volgens onze gegevens hebben wij u jurk W216 van K-design geleverd. Mochten wij u per abuis een verkeerd model geleverd hebben dan willen wij u verzoeken om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via info@topjurken.nl onder vermelding van uw ordernummer. Wij lossen dit dan direct voor u op. Mocht u wel jurk W216 geleverd hebben gekregen echter u had andere verwachtingen hiervan dan kunt u uiteraard de jurk naar ons retourneren. Wij crediteren het bedrag dan binnen enkele werkdagen. Wij horen heel graag van u. Mvg, Topjurken

Super online winkel

Al veel k design jurken besteld nooit niks terug hoeven sturen altijd netjes verpakt en een snelle levering een dikke 10

Bestelling snel ontvangen met aardig kaartje er bij

Echt top!

Duidelijke site, mooie jurken een snelle bezorging. Bij eerdere bestelling contact gehad met klantenservice en service is boven gemiddeld. Blij mee!!

Goede winkel

Goede winkel om te kopen

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Producten zijn van goede kwaliteit en ik had mijn bestelling snel in huis.

Goeie prijs en snelle levering

Jurk merk k-design

Dinsdag besteld volgende dag al bezorgd . Mooie jurk kleur metallic.

Bestelling snel binnen. Keurig verpakt.

Mooie kleding, snel ontvangen. Geen gedoe. Kortom fijn adres.

Een goede service!

Snelle levering en zeer snelle reacties op vragen.

Snelle levering en mooi product

Mooie jurk en super snel geleverd. Ik ben er heel blij mee

Altijd goed!!

Koop vaker online bij Topjurken. Gaat altijd goed. Tevreden klant!

Dik in orde.

Super snelle levering

Mijn pakket nog niet mogen ontvangen

Ik kan geen sterrenbeoordeling geven omdat ik nog steeds wachtende ben op mijn pakket. Drie dagen geleden zou het bezorgd worden maar helaas. Het invoeren van de bestelling was prima, vandaar toch een ster. Ik weet dus niet of ik deze organisatie kan aanbevelen. Geef in deze voordeel van de twijfel en hoop spoedig het pakket te mogen ontvangen

Response from the business owner

Beste Margriet, We hebben van PostNL begrepen dat het pakketje inmiddels is bezorgd. We hebben u per e-mail hierover benadert echter nog geen reactie van u ontvangen. We gaan er dan ook van uit dat het inmiddels bezorgd is. Onze excuses voor de vertraagde levering door PostNL. Helaas hebben we hier geen invloed op. Normaliter leveren zij binnen 1-2 werkdagen. Nogmaals dank voor uw bestelling en graag tot een volgende keer! Mvg, Topjurken

Mooie jurken, snelle levering.

Deze website heeft mooie jurken die je niet zomaar ergens anders vindt. Snelle levering en bij retour snelle terugbetaling.

De naam zegt het al: Top(jurken)

Mooie jurk en snelle verzending! Aanrader!

Vrouwelijk stoer jurkje

Fantastisch mooi jurkje, valt perfect en draagt heerlijk.

Vlot, goed en mooi

Snelle bezorging, mooie jurk en alles goed geregeld van koop tot levering.

Too klasse

Snelle Levering, erg blij met de Miss me Jeans

Zeer goede ervaring

Vandaag mijn kleedje ontvangen , het is zeer mooi, van goede kwaliteit en een mooie afwerking . Ik had een aantal vragen en de vriendelijke dame aan de telefoon heeft mij super geholpen , bedankt daarvoor .

Ontzettend leuke kleding en accessoires

Jammer dat een betalingsoptie niet werkte terwijl ik daar al twee jaar geen problemen mee heb. Dat was raar, verder alles prima.

Super mooi!

Duidelijke site! En snelle levering!

About Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere Jane Lushka, K-design, Aime Balance, Lizzy&Coco, Only-M, Miss Me jeans en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden en ter Halle glasschilderijen) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via info@topjurken.nl of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).