Goedendag Mevr. Vanryckeghem, Dank u voor uw beoordeling. Volgens onze gegevens hebben wij u jurk W216 van K-design geleverd. Mochten wij u per abuis een verkeerd model geleverd hebben dan willen wij u verzoeken om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via info@topjurken.nl onder vermelding van uw ordernummer. Wij lossen dit dan direct voor u op. Mocht u wel jurk W216 geleverd hebben gekregen echter u had andere verwachtingen hiervan dan kunt u uiteraard de jurk naar ons retourneren. Wij crediteren het bedrag dan binnen enkele werkdagen. Wij horen heel graag van u. Mvg, Topjurken
Beste Margriet, We hebben van PostNL begrepen dat het pakketje inmiddels is bezorgd. We hebben u per e-mail hierover benadert echter nog geen reactie van u ontvangen. We gaan er dan ook van uit dat het inmiddels bezorgd is. Onze excuses voor de vertraagde levering door PostNL. Helaas hebben we hier geen invloed op. Normaliter leveren zij binnen 1-2 werkdagen. Nogmaals dank voor uw bestelling en graag tot een volgende keer! Mvg, Topjurken
Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere Jane Lushka, K-design, Aime Balance, Lizzy&Coco, Only-M, Miss Me jeans en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden en ter Halle glasschilderijen) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via info@topjurken.nl of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).