Beste Edwin, We begrijpen dat de bezorging van uw zending een teleurstelling is omdat het nog niet bij u is aangekomen. Allereerst willen wij u hier nogmaals onze verontschuldigingen voor aanbieden. Wij betreuren dit ten zeerste! Op de vraag of u een bestelling kunt afhalen; Nee helaas niet. Topjurken is een online shop zonder stenen winkel waardoor afhalen helaas geen optie is. Toen wij u de week vóór kerst gesproken hadden, werden de pakketten inderdaad nog steeds binnen de gestelde termijn van max. 2 werkdagen bij onze klanten bezorgd. Vandaar onze reactie (welke wij inderdaad achteraf beter niet hadden kunnen geven) dat het pakket nog voor kerst bij u aangeboden zou worden door de bezorgdienst. Echter vanwege de Lockdown i.v.m. Covid19 werden de bezorgdiensten ineens met nóg meer pakketten overspoeld om te bezorgen binnen Nederland. En dit juist tijdens de feestdagen wanneer zij het al zo ontzettend druk hebben. Niet alleen onze klanten moesten hierdoor ineens veel langer wachten op de bestellingen, maar alle online shoppers werden hierdoor geraakt. Dit neemt niet weg dat het ontzettend vervelend is wanneer u juist iets voor kerst had aangekocht! Daarom nogmaals onze excuses voor de vertraging bij de bezorgdienst maar helaas kunnen wij net als de bezorgdienst geen ijzer met handen breken. Wij hopen op uw begrip. Mvg, Topjurken
Hallo Ineke, Dank je wel voor je beoordeling. Zoals je weet neem je deel aan de winactie voor de Magic Fashion Clip wanneer je een beoordeling schrijft over Topjurken. En wij hebben goed nieuws voor je! Je hebt een Magic Fashion Clip gewonnen! Mail je ons welk model je graag wilt ontvangen? Je vind de magic fashion clips hier---> https://bit.ly/31IF1sq We horen graag per e-mail van je welke Clip we naar je mogen opsturen! mvg, Topjurken.nl
Hallo J., Dank je wel voor je beoordeling. Zoals je weet neem je deel aan de winactie voor de Magic Fashion Clip wanneer je een beoordeling schrijft over Topjurken. En wij hebben goed nieuws voor je! Je hebt een Magic Fashion Clip gewonnen! Mail je ons welk model je graag wilt ontvangen? Je vind de magic fashion clips hier---> https://bit.ly/31IF1sq We horen graag per e-mail van je welke Clip we naar je mogen opsturen! mvg, Topjurken.nl
Topjurken.nl is dé damesmode online shop, gevestigd in Tilburg, met trendy topmerken als onder andere Jane Lushka, Lizzy en Coco en Miss Me jeans (exclusieve dealer voor o.a. Nederland). Topjurken verkoopt niet alleen jurken. Ook o.a. mooie tops, tunieken en broeken behoren tot ons assortiment. Wij leveren alle artikelen direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wij verzenden gratis vanaf €100 binnen Nederland, België én Duitsland. Heeft u een vraag dan kunt u ons 24/7 bereiken via info@topjurken.nl of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).
• Reviews with a score below 6 are published 7 days after placement