Mooie collectie
Prima site en mooie keuze, 1x gebeld goed antwoord gekregen en levering erg snel zou zekercweer wat bestellen
Greet
Naarden
Laden reviews...
130 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.025 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten waarderen vooral snelle levering en een ruime selectie. De feedback noemt bovendien duidelijke communicatie en betrouwbare verpakking. Verschillende shoppers noemen eenvoudige retouren en behulpzame klantenservice. Over het algemeen is de ervaring positief met consistente levertijden en tevreden klanten.
Greet
Naarden
Keurig geregeld en verzonden
G
Sliedrecht
prima ervaring vlotte levering
marina
8380 | Dudzele
Ze hebben een aanbad voor elke prijscategorie. Ook de promoties zijn super!
15 September 2026
Ann
Antwerpen
Altijd mooie jurken, snelle levering en goede service!
12 September 2026
Alblasserdam
8 September 2026
Nanda
Almere
Na een tijdje rondneuzen heb ik twee mooie blouses in mijn winkelwagen gedaan. Bestellen ging eenvoudig en al snel kreeg ik mijn bestelling netjes verpakt in huis. Ik ben zeer tevreden met mijn blouses. Het enige wat ik zou wensen is dat ze een uitgebreidere collectie zouden hebben va o.a. Mi Piace, verder heb ik niets aan te merken. Tot de volgende bestelling!
8 September 2026
Bianca
Gasselte
Snelle kevering!
6 September 2026
Ingrid
Sint-Amandsberg
Het zijn mooie prachtige jurken, rokken alles van K-design.
Maria
Mgr.Miertsstraat 121 2460 Kasterlee
Hele snelle bezorging, netjes verpakt, wel jammer van die 6,95 euro aan verzendkosten
CobIe
Barendrecht
Heel tevreden over de aankoop
Lizette
Langdorp
Zo'n mooi collectie, elk seizoen, snelle levering. Leuke aanbiedingen.
Ans
Gameren
De stof voelt heerlijk aan en de pasvorm is goed. Ik heb al veel complimenten gehad over deze jurk. Ook ideaal om mee te nemen op reis.
31 August 2026
Marjan
Alkmaar
Was keurig verpakt. En precies wat ik verwachte.
25 August 2026
Judica
Boskoop
24 August 2026
Suzanne
Schijndel
Gekochte jurk erg mooi alleen een maat te groot, maar ik mocht hem ruilen voor een maat kleiner Snelle levering, snel antwoord op een vraag, retour artikel werd gelijk verwerkt. Ik koop hier zeker vaker
23 August 2026
Mar
Hof van Twente
Goeie kwaliteit jurken en snelle bezorging. Al met al erg tevreden
22 August 2026
Eelke
Zeeland
Super mooie kleding, bestelling zeer snel bezorgd en verrekend!!
anita
Roosendaal
Zie hier boven
Marjan
Heerhugowaard
Hallo Marjan,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd!
De kortingscode was wel geldig, maar vermoedelijk is er bij het invoeren een typefout ontstaan, waardoor de code niet direct kon worden verwerkt. We zagen dat de korting helaas niet alsnog op uw bestelling was verwerkt. Onze excuses hiervoor.
We hebben het bedrag van de korting zojuist aan Riverty doorgegeven. Zij zullen ervoor zorgen dat dit bedrag aan u wordt terugbetaald.
Liefs,
Topjurken
Mijn bestelling is netjes en snel geleverd.
Monique
Halsteren
Snelle levering en netjes verpakt. Ik heb alles gehouden, dus weet niet hoe hun retour beleid gaat
19 August 2026
Cecile
Aalsmeer
Overzichtelijke site, goede bevestiging, snelle levering.
17 August 2026
Leontien
Hardenberg
1e keer besteld, maar zeer tevreden. Superleuke jurk voor een mooie prijs. Ik zou hier zeker weer opnieuw bestellen, aanrader dus!
16 August 2026
Ilona
Brunssum
Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden.
Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen.
Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388.
Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).
Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk