Mooi aanbod

Mooie kleding en goede kwaliteit

Waanzinnog mooie jurk

Wauw.. waanzinnig mooie jurk. Zit lekker, kleed mooi af. Echt een feestje om aan te hebben. De kleur is intens, paars te noemen toch wel. Ik hoop dat er van dit soort jurken er meer komen in andere kleuren. donkerblauw, blauw, taupe ofze

Ik vind alles prachtig

Prima bedrijf

Snelle levering , netjes verpakt , goed bedrijf

Teleurgesteld

Mooie jurken Ik kreeg deelzending ,waren helaas te krap Moest ik allebei de pakjes 7,95 euro voor betalen ,wel heel raar Ik bestel dus niets meer bij jullie Jammer

Kwaliteit en goede snelle service

Kwaliteit, betrouwbaar en goede en snelle service. Spijtig dat je de retour zelf niet moet betalen.

Supervrouwelijk.

supervrouwelijke kledij, mooie kleuren.

De beste kleding en service

Ik had eens een pakje wat door omstandigheden open was gemaakt en dicht gedaan. Het rook naar zeep wat ik niet gedaan had. Maar Topjurken hing het twee dagen buiten en het was eruit waardoor ze wisten dat ik het niet aan had gehad en mij belde dat het oké was. Deze service vind je niet snel

Goede service snel geleverd

vlotte levering

Mijn kleedje paste perfect

Snelle levering en in geval van retourneren ookJe aankoopbedrag zeer snel weer op de rekening

Prima webshop, snelle levering.

Prima webshop, snelle levering,

Mooie trui

Het was precies als verwacht, blij mee. Snel geleverd ook

Goede,correcte levering

Mooie jurk gekocht, Erg tevreden mee

Snel geholpen, snelle bezorging, directe communicatie, top

Zuverlässig und freundlich

Ich freue mich über die schnelle Lieferung und das schöne Kleid! Dank an Topjurken Viele Grüße Heike

Kleding is van het echte merk, goede prijzen en snel geleverd

Bestel hier vaker en altijd goede merkkleding, mooie prijzen en snel geleverd!

Prima webshop met mooie kleding en service!

Mijn jurk werd snel bezorgd maar was te klein. Deze retour gestuurd waarbij de verzendkosten voor mij waren. Kreeg ik een mail met een link om een code te ontvangen zodat ik bij m’n volgende bestelling deze kon gebruiken en zo m’n verzendkosten weer terug had. Kleding is van goede kwaliteit!

altijd perfecte service!

snelle verzending, top service!

Mooie jurk

Mooie jurk, snelle levering

Leuke betaalbare jurken

Leuke merken en collectie qua kleding. Betaalbaar

Fijne klantenservice, leuke prijzen in de sale!

Goede pasvorm en staat heel leuk

Ik ben heel tevreden over de door mij gekochte jurkjes. Goede pasvorm, leuke modellen en comfortabel in het dragen.

Snelle levering, top!

Snelle levering, product voldoet aan mijn verwachting

22 Sprendlingenstraat

Oisterwijk 5061KN