Response from the business owner
Beste Lisz,
Allereerst hartelijk dank u voor uw beoordeling.
Graag willen wij u nogmaals uitleggen waarom wij dit via deze wijze op uw omruiling hebben toegepast.
Aan elke order kan een klant één kortingscode toevoegen.
In uw geval heeft u kunnen kiezen uit de huidige 10% kortingscode VOORJAAR10 óf uit de kortingscode voor totaal €4,10 ten behoeve van de retourkosten.
De 10% kortingscode gaf u een vele hogere korting op uw omruiling dan de kortingscode van de retourkosten. Vandaar dat wij u hebben voorgesteld deze 10% te hanteren op uw omruiling. De kortingscode t.b.v. het retour is namelijk 3 maanden geldig en hiervan kunt u later (binnen 3 maanden) alsnog gebruik maken.
Dat u ook nog de €4,10 retourkosten op de omruiling extra in mindering wil hebben is niet mogelijk aangezien we maar één kortingscode kunnen hanteren pér order.
De verzendkosten voor het opnieuw toezenden van de omruiling nemen wij voor onze rekening.
Wij hopen dat onze uitleg voor wat betreft een omruiling en kortingscodes hiermee duidelijk voor u is.
Kortom;
U ontvangt op uw omruiling 10% korting ivm de huidige voorjaar10 kortingscode én wij betalen de verzendkosten voor het opnieuw toesturen van de nieuwe jurk.
Helaas kunt u niet twee kortingscodes op één order in mindering brengen, echter blijft deze €4,10 retour kortingscode wél tot 3 maanden na uitgifte geldig om later bij een nieuwe bestelling te gebruiken.
Mvg,
Topjurken