Bedankt voor jullie snelle reactie. Ik kan ook niks beoordelen als ik nog niets ontvangen heb. Hoop dat het goed is als ik morgen thuis kom. Sjan
Goedemorgen Sjan, We hebben een melding ontvangen dat uw pakketje is bezorgd. Iets langer dan gepland maar wij wensen u er heel veel plezier van en hopen u weer terug te zien in onze webshop. Mvg, Topjurken _____________________ Goedemiddag Sjan, Wat vervelend dat het pakket nog niet bij u is aangekomen! Ik heb dit gelijk nagekeken en zie dat het pakket vanmiddag nog is ingescand op het DPD depot in Oirschot. Ik zal u de link van de zending per e-mail toezenden zodat u ook deze kunt volgen. Vanuit dit depot gaat het naar het verdeel depot vanwaaruit de chauffeur uw pakket bezorgd. Het is op dit moment heel erg druk bij alle bezorgdiensten. Onze excuses hiervoor. We hebben uw zending in ons systeem gemarkeerd wat inhoud dat wij deze 2x per dag controleren. Zodra wij een wijziging zien zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Nogmaals onze verontschuldigingen voor deze vertraging bij de bezorgdienst. Mvg, Topjurken
Original review
Ww
Zo blij met mijn jurk van K design, heb er meerdere en ze zijn en blijven allrmaal mooi, laat het mooie weer maar komen
Goedemiddag Jolanda, We hebben een melding ontvangen dat uw pakketje is bezorgd. Iets langer dan gepland maar wij wensen u er heel veel plezier van en hopen u weer terug te zien in onze webshop. Mvg, Topjurken ______________ Goedemiddag Jolanda, Wat vervelend dat het pakket nog niet bij u is aangekomen! Ik heb dit gelijk nagekeken en zie dat het pakket vanmiddag nog is ingescand op het DPD depot in Oirschot. Vanuit dit depot gaat het naar het verdeel depot vanwaaruit de chauffeur uw pakket bezorgd. Het is op dit moment heel erg druk bij alle bezorgdiensten. Onze excuses hiervoor. We hebben uw zending in ons systeem gemarkeerd wat inhoud dat wij deze 2x per dag controleren. Zodra wij een wijziging zien zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Nogmaals onze verontschuldigingen voor deze vertraging bij de bezorgdienst. Mvg, Topjurken
Original review
Mocht ik het intvangen hebben, doe ik graag weer mee
Goede website, snelle levering, goed verpakt en verzonden
Snelle levering. Goede service. Je krijgt wat je besteld. Aanradevoor iedere vrouw.
Hele leuke webshop, goede communicatie en goede service! Hier ga ik zeker weten vaker bestellen.
Goed overzicht op de website en snelle levering!
Ik had een bestelling geplaatst maar iets vergeten waardoor ik in eerste instantie verzendkosten voor moest betalen. 1 telefoontje was genoeg om de verzendkosten teruggestort te krijgen. Prima service!
Ik ga zeker vaker op de site van Topjurken kijken en bestellen. Mooie collectie kleding.
Tolle Mode und Auswahl genau nach meinem Geschmack! Sehr zu empfehlen!
Al vaak besteld en nooit teleurgesteld. Mooie merken. Altijd vriendelijk en snelle levering. Ik raad deze web shop zeker aan
Alles top , vriendelijk goede service en snel ben zeer tevreden
Bij Topjurken vind ik altijd als eerste de nieuwste collectie van Lizzy & Coco en kan ik de leukste uitkiezen. Ik ben erg blij met dit exemplaar en verheug me op de zomer!
Geweldig, na het terug sturen, heel snel de andere maat weer thuis Heel goed geregeld
De collectie is erg groot. De levering ging voorspoedig en werd keurig afgeleverd. Complimenten
Snelle nette levering! Mooi verpakt!
Topjurken weten wat ze verkopen en werken service klant gericht, duidelijk onderscheidend Nette, goede, telefoon telefoonmedewerkers. Afspraken worden correct nagekomen Mooi aanbod voor de vrouw die een van stijlvolle kwaliteitsjurken houd. Mooi en li geëvolueerd verpakt voor versturen met een persoonlijke groet, precies wat een hippe vrouw nodig heeft en daarom weer zal kiezen bij Topjurken! Snelle levering en goede betaling en retour Aanrader
Leuke spullen, maar heb nog geen ervaring met de kwaliteit.
Wil je contact, krijg je snel antwoord. Geweldige kleding .
Tot in de puntjes netjes geregeld!
Bestelling snel ontvangen
Snelle levering, kan niets negatiefs bedenken. Ga zo door, ik kom zeker bij u terug
Goede ervaring! Dit was zeker niet de laatste keer!!
De bestelde jurken werden snel geleverd en waren netjes verpakt.
Na inschrijving op een artikel goed op de hoogte gehouden en vlot geleverd
Zie bovenstaande
22 Sprendlingenstraat