Pluspunten
Ik heb de aanbevolen maatvoering opgevolgd tot volle tevredenheid. Ik heb nu 3 jurkjes met alle 3 een andere maat, maar ze zitten super!
VerbeterpuntenNiets, ga zo door!
Pluspunten
Ik heb alleen nog maar positieve kanten van dit bedrijf meegemaakt.
VerbeterpuntenIk zou er geen weten.
Pluspunten
super jurkjes, niet zo standaard. ik had al heel wat jurkjes gezien maar ik vond het allemaal hetzelfde tot ik per ongeluk (gelukkig eigenlijk) op deze site terecht kwam. ze zijn binnen, zijn mooi, pasvorm prima. mijn zomer kan niet meer stuk, ik ga stralen!!
Verbeterpuntende bevestigingsmail kwam wat laat waardoor ik eventjes in "paniek" raakte. ik bestel bijna nooit via internet en nu had ik betaald en zie je, nu hoor ik niets meer. maar uiteindelijk kwam de mail, pfff
Pluspunten
Fantastisch hoe snel hun producten geleverd worden. Diegene die ik heb besteld zijn ook steeds van zeer goede kwaliteit. Ik ben er zeer tevreden mee en heb al veel complimenten gekregen. Ook qua prijs zit het zeker goed - zeker als je wacht op koopjes ;) Een echte aanrader!
VerbeterpuntenEr staat dat na een bepaald bedrag de levering gratis is, maar die is me toch iedere keer aangerekend.
Pluspunten
Snelle levering, Mooie jurken en goede service!!
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Pluspunten
Geweldige service. Ik bestelde een broek voor mijn dochter die helaas te groot was, op eigen initiatief kwam de medewerkster van topjurken met de oplossing omdat zij had gezien dat het een vetjaardagskado was. Uitstekend !!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering, ondanks een weekje vrij van de administratie toch snel geleverd. Top. Ook de maat van de jurken is naar verwachting.
Pluspunten
Zeer voordelig, super snel, meer dan vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De producten worden reëel weergegeven op de website. Daarbij kun je nagaan welke maatvoering de fabrikant hanteert. De ingeschatte levertijd is eveneens correct.
VerbeterpuntenZo doorgaan graag.
Pluspunten
Snelheid, klantvriendelijk.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Er wordt vermeldt of het kledingstuk groot of klein uitvalt. Snelle en nette bezorging
Pluspunten
Omdat ik in Spanje woon heb ik een probleem met kleding kopen, mijn man en ik zijn lange mensen en daarom moet ik op het internet kleding te kopen. Er zijn maar weinig webshops die naar Spanje verzenden en o.a. daarom ben ik erg blij met Femelle. Zonder problemen en razendsnel terwijl mijn lievelingsmerk Angels Never Die, ook in de collectie zit. Tot gauw! Anneke Hellewegen, Finestrat Spanje
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen op- of aanmerkingen.
Pluspunten
- Goede Communicatie - Komt afspraken goed na
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snel geleverd en toen ik vragen had kreeg ik gelijk antwoord ( binnen een uur) De jurken waren goed qua maatvoering en de stof viel prachtig
Verbeterpuntenik vond dat selectvracht moeilijk te volgen was, ik zou het liever via een ander bedrijf gebracht zien zodat de zending beter te volgen is
De verzendkosten, ook als je wilt retourneren
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen met mijn vraagjes over de schoenen ! Snelle levering ! Echt een toppertje ! Zal zeker vaker gaan bestellen ! Echte aanrader
Pluspunten
Snelle levertijd en ook duidelijke voorwaarden.
Pluspunten
Zeer leuke collectie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
GOED MAILCONTACT; SNEL REAGEREN AFSPRAKEN NAKOMEN
VerbeterpuntenSNELLERE LEVERING; HET IS LANG ONDERWEG VIA DHL
Pluspunten
Heel goed mail-contact, snel en persoonlijk.
22 Sprendlingenstraat
Oisterwijk 5061KN