Pluspunten
Leuke merkkleding tegen een scherpe prijs. Werken sinds kort ook met een stempelkaart, waarmee je voor leuke kortingen kunt sparen.
Pluspunten
veel complimenten gekregen over mijn tuniek en rok
Verbeterpuntennee hoor is prina zo
Pluspunten
Tuniek besteld, direct betaald, 2 dagen later geleverd. Perfect !
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit voor een leuke prijs en een erg goede service.
VerbeterpuntenWat meer informatie over de kleding zou prettig zijn.
Pluspunten
Ik heb al regelmatig wat gekocht via femelle. Leuke shop, goede reactie op email. Bezorging snel en mogelijkheid tot retour zenden is super goed en gemakkelijk.
VerbeterpuntenEen enkele keer had ik een te kleine maat besteld, doordat het product erg klein uitviel. Gelukkig is het ruilen zeer snel en makkelijk, dus was het zo opgelost!
Pluspunten
Geweldige service! Er werd zelfs buiten de collectie voor me gezocht toen ik om een speciaal item vroeg, dat ik nota bene zelfs mocht ruilen als dat nodig was (hoeft gelukkig niet,want ook hun inschatting van de maat was perfect)
Verbeterpuntennee
Pluspunten
DIT IS EEN UITSTEKENDE INTERNET WINKEL! GA ZO DOOR!
VerbeterpuntenIK ZOU HET LEUK VINDEN OM WAT MEER OVER EEN PEBAALD MERK TE WETEN. MEER MERK ACHTERGROND INFORMATIE ZEG MAAR. NIET BIJ ELK ARTIKEL STAAT DE LENGTE VERMELD,DAT IS WEL FIJN OM TE WETEN.
Pluspunten
Alles ging perfect
VerbeterpuntenAlles ging perfect
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit/prijs is goed
VerbeterpuntenDe site zou beter kunnen, meer informatie oer de kleding (stoffen en maatvoering)
Pluspunten
Ik heb echt hele fijne ervaringen met Fasionboutique Femelle. Ik krijg zoveel complimenten vooral over de tunieken van sunlight Paris. Echt hele mooie kleding, draagbaar en toch apart en betaalbaar
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Je krijgt snelle reactie via mail (meestal binnen 1 uur) Je krijgt een nette factuur Je kan sparen met stempels voor korting Ik ben helemaal weg van dit bedrijf en koop al mijn kleding van 2026 bij haar!
VerbeterpuntenHelemaal geen!!! Ga vooral zo door!
22 Sprendlingenstraat
Oisterwijk 5061KN