Mooie jurken

Leuke collectie alleen jammer dat het zo snel uitverkocht is

Snelle en correcte levering

In de sale, goed afgeprijsd, een broek van Lady Day besteld. Maat klopt precies en snel geleverd.

TOPP

Een hele fijne overzichtelijke site!

fijneduidelijke website. Snelle levering. Overzichtelijk, top!

Kleedje past perfect.

Prima !

Leuke jurk van K design gekocht !!

Heel vriendelijk en behulpzaam . Kortom erg tevreden ook over de artikelen die ik besteld heb.

Lady day jurk gekocht met 30%korting nieuwe collectie

Leuke site en snelle levering

Blij met topjurken

Altijd snel geleverd en fijne kleding. Fijne en duidelijke site.

Ik had een verzoek of de levering iets uitgesteld kon worden ivm vakantie, hierop kreeg ik direct antwoord en de levering kwam exact hoe ik het gevraagd had.

Top !

Mooi collectie

Goede eerste ervaring met Topjurken Mooi verpakt. Helaas was de jurk voor mij niet de goede maat. De terugstorting van de betaling was ook prima. Dus jullie doen het prima

Online shop heel duidelijk. 1e keer besteld en snel geleverd. Mooie jurk van K-design. Kleuren zoals op foto. Kortom zeer tevreden.

X

Mijn bestelling is nog steeds niet bezorgd door DPD maar op de mail die ik stuurde naar Topjurken kreeg ik meteen antwoord en zijn ze erachter aan gegaan. Ik ben nog in afwachting van de bestelde jurk maar ik ben tevreden over het contact met topjurken.

Altijd goede service

Topjurken heeft altijd, goede service, goede kwaliteit, goed bereikbaar bij vragen. Echt een aanrader!

Pakket nog steeds niet ontvangen

DPD is erg traag. Pakket zou binnen 1-3 dagen weer zijn. Is er nog steeds niet. Helaas 2x viaTopjurken besteld en gedoe met DPD. De jurken zijn wel prachtig overigens

Helemaal Top

De online shop is heel duidelijk, het bestellen ging makkelijk, de levering is ook prima gegaan!!

Top webshop

Super snelle levering en goede kwaliteit

Door 5 mei duurde het deze keer wat langer voordat de jurk kwam maar ik ben er super blij mee.

Vlugge en correcte levering

Vlugge en goede levering. Wel duur om iets terug te sturen.

Snelle levering en fijne jurk ontvangen

Ik heb een lange rood met crème jurk besteld, er zat tot mijn verrassing een extra riem bij. Het is super fijne stof en de jurk valt mooi, ben er heel blij mee+

Snelle levering!

Mooie jurk van K-design.en snelle levering.

Super mooi

Prachtige jumpsuit van een heerlijke stof

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).