Goede service en snelle verzending!

Prima bedrijf. Je krijgt snel antwoord op een vraag via de mail. Ze meten b.v. de lengte van een jurk snel voor je na en mijn bestelling was snel verzonden. Er zat een leuk handgeschreven kaartje bij. Ik raad dit bedrijf van harte aan!

Goede ervaringen

Op de website zijn de artikelen goed beschreven. Snelle levering en ook retourneren of ruilen gaat vlot en soepel.

Snelle verzending mooie jurk

Snel verzonden. Goede service en mooie jurk

Tweedelig

Product snel binnen. Alleen retourneersysteem niet over te spreken

Heel goed!

Snelle levering van mijn bestelling. Wat ik leuk vond was het handgeschreven kaartje erbij. Ik zou opnieuw weer bij Topjurken bestellen.

Prima levering en mooie jurk.

Ben er heel blij mee

Ik vind het altijd heel fijn om bij Topjurken.nl te bestellen, want ze hebben daar mijn favoriete merk - Lizzy & Coco - en de klantenservice is er heel goed. Het is er ook mogelijk om iets na te laten bestellen bij de leverancier, wat heel handig kan zijn! En het wordt persoonlijk verpakt en snel verzonden.

Goede en snelle service

Zeer snelle en nette levering. Mooi product

Fijne webshop!

Telefonisch snel te bereiken en daarnaast duidelijkheid over de levertijd. Die ook klopte met de werkelijkheid! Ik had hier nog nooit iets besteld, maar voor herhaling vatbaar!

Snelle levering met persoonlijke touch

Bij levering een persoonlijk handgeschreven kaartje in het pakketje en fijn is de snelle respons bij vragen. Het ontvangen product is van goede kwaliteit.

Heel vlug

Goede kwaliteit

Duidelijke site

Snelle levering netjes verpakt.

Super mooie jurk.

Goede verzending mooie kwaliteit stof.

Mooie kleding.

Mooie kleding, mooi verpakt. Heel veel keuze.En snelle levering.

Top snel

Alles klopte precies en snelle levering

Superdeal

Heb me pakket gevolgd en zag dat het in Duitsland zat ipv in België heb een mailtje gestuurd en is direct opgelost heb dan toch binnen de 4 werkdagen me super mooi kleedtje ontvangen bedankt Joyce van topjurken nl

Mooie jurk

Jurk besteld die aan 2 kanten draagbaar is. Mooie stof, staat geweldig. goede bestelsite, prima service, op tijd geleverd. Kortom: zeer tevreden!

Positief

Goede levering

Netjes verpakt en snel geleverd

Top !!

Snelle levering,het artikel was exact beschreven,goede kwaliteit. Ben er tevreden mee ...

Snel, top ,perfect!

Op tijd geleverd volgens afspraak

Mail ontvangen wanneer je de bestelling zult ontvangen. Prima geregeld.

Betrouwbaar en snelle levering

Atikelen zijn uitgebreid beschreven. Ben erg tevreden over het assortiment en de levering.

Geen op of aanmerking top

Netjes verpakt, snelle levering

Netjes verpakt en snelke levering

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).