Topjurken doet haar naam eer aan

Wat een topjurken ontving ik per post: mooie travelkwaliteit, prachtige kleuren en zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast snel verstuurd, goed verpakt en een persoonlijk kaartje erbij. Helemaal tiptop.

Geweldige jurken toppie

Mijn ervaring is geweldig de jurken zitten heerlijk en staan heel mooi toppie hoor en bedankt ik zou jullie zo aanbevelen

Topservice

Jurk werd snel geleverd en zat mooi en veilig ingepakt in een doos. Helaas viel de maat van de jurk ruimer dan verwacht. Daarom retour gestuurd. De verzendkosten waren voor eigen rekening, maar na ontvangst van mijn retour ontving ik van topjurken.nl een kortingscode die ik kon toepassen op een volgende bestelling. Slimme zet.

Mooi, makkelijk en snel

Leuke jurk, makkelijk te bestellen en een snelle levering. Helemaal prima

Super! Mooie merken En fijne snelle levering

Super.

Top levering. Netjes verpakt.

Snelle levering en mooie kwaliteit jurken

Meerdere jurken van Jane Lushka besteld. Ben zeer tevreden! Jurken vallen allemaal keurig op maat en ook een paar leuke aanbiedingen!

Goede kwaliteit en snelle service

TEVREDEN

Mijn artikelen waren snel binnen, netjes verpakt . Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankopen van Jane Lushka.

Mooie kwaliteit Goede pasvorm. Juiste maatadvies bij keuze welke maat

Alles verloopt prima !

Betrouwbaar en snel !

Topjurken is topkeuze, topsnelheid tegen topprijzen

Twee jurken besteld die ook binnen enkele dagen geleverd zijn. Helaas bleek 1 jurk daags na bestelling nog eens 20 euro goedkoper. Maar nog veel prettiger......de doorgaans zeer gangbare maat was op voorraad. Dus het nodige zoekwerk kan voorkomen worden. Direct kijken bij Topjurken.... Prima zaak.

Top zowel de levering als het kleedje

Ga zeker nog meer gebruik maken van de site om kleedjes te kopen Zeer vlugge levering en prima kwaliteit Ik ga het al mijn vriendinnen aanraden om eens te kijken op de online shop

Heel goed ,snelle verzending en prima verzorgd

Ik weet zeker dat ik in de toekomst bij topjurken nog eens bestel

Kosten voor retour ben ik t niet mee eens

Wanneer er iets retour gaat zijn hier kosten aan verbonden, dat zou niet mogen. Dit komt bijna nergens voor.

Precies wat ik zocht

Draagt heel ontspannen.

Mooie kleding en snel geleverd

Mooie kleding en snelle levering. Ik ben fan!

Supersnelle en netjes verpakte bezorging!

Jurk ontvangen, mooie kwaliteit. Het was er echt snel (volgende dag!) en het zat netjes verpakt met een handgeschreven kaartje erbij.

Vlot verstuurd prachtige jurk

Bekende kwaliteit van eroke voor 'n geweldige prijs

Top kleding

Erg snelle bezorging, super fijn !

Er werd zeer snel een mooie jurk bezorgd. Ga zeker vaker bij Topjurken bestellen.

Alles zag er supergoed uit

Alles zag er supergoed uit.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. gemakkelijk bestellen

Zeer snelle levering, alles naar wens

Goede service. duidelijk product informatie bestelling snel in huis

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).