Nice

Top geregeld en blij met mijn aankoop.

Heb er goede ervaringen mee

Ik ben zeer tevreden ! En retourkosten als je niks koopt kan ik begrijpen maar als je wel iets koopt vind ik dat dat niet meer hoeft!

Super goede service

Snelle en goede service, nadat ik een foutje in de bestelde jurk had ontdekt, kon ik deze terugsturen, binnen een week had ik een nieuwe in mijn maat ontvangen.

Een tevreden klant

Goede website, goede prijs, snelle levering en goed verpakt

Hoge kwaliteit en snelle levering

Hoge kwaliteit en snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd. Erg blij mee!

Snelle levering. Prachtige artikelen!

Mooie producten, goede prijs en snelle levering met persoonlijke noot.

je krijgt geleverd waarom je gevraagd hebt.

Al ruim 3 jaar koop ik een reversable jurk van Lizzy & Co. Altijd dubbel plezier.

Top!!!!!!!!!!!!!

Mooie collectie ,en extra snelle levering .Doe zo voort!!!!!!!!!

Gewoon goed

Mooie merken,leuke korting Helemaal top

Toppunt de jurken van Topjurken

Heb mijn tweede Lizzy en Coco jurk nu besteld. Bevalt heel goed.

Snelle bezorging

Snel bezorgd met een persoonlijk berichtje bijgevoegd

Snelle levering en heldere communicatie

Gezellig

Netjes verpakt Gezellig kaartje erbij Jammer dat ik de nieuwsbrief korting niet gezien heb Die korting hadden jullie eraf kunnen daar die 10 % korting er aan kwam . Plus er stond nog een oude kortingscode van vorige bestelling

Prachtige jurk vooral makkelijk om te reizen

Prachtige jurk vooral makkelijk om te reizen Dit is voor mij een bekend merk dat de staat voor kwaliteit.

Supersnelle levering

Fijn dat je jurken kunt reserveren. Als ze op voorraad zijn krijg je direct bericht.

Jurk gereserveerd, keurig geleverd. Ben er blij mee. Super bedankt

Reservering gedaan en werd getipt toen het voorradig was. Alles is prima verlopen.

Super tevreden

3 jurken besteld, goede kwaliteit en mooie stof. Erg blij mee.

Snelle en vriendelijke service

Zeer goede ervaring ! Prachtig verpakt en zeer snelle service.

Is ontvangen. Sjan Gladdines

Bedankt voor jullie snelle reactie. Ik kan ook niks beoordelen als ik nog niets ontvangen heb. Hoop dat het goed is als ik morgen thuis kom. Sjan

Duurde lang, maar is het zeker waard

Zo blij met mijn jurk van K design, heb er meerdere en ze zijn en blijven allrmaal mooi, laat het mooie weer maar komen

Goede website, snel en netjes verzonden

Goede website, snelle levering, goed verpakt en verzonden

Snelle levering. Goede service. Je krijgt wat je besteld. Aanradevoor iedere vrouw.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).