Blij met mijn aankoop en precies zoals het beschreven bestaat op de website

Zal vaker jullie website bezoeken in de toekomst

buiten enkele problemen met de verzending via DPD ben ik bijzonder tevreden!!!

Het bestelde product is helemaal wat ik ervan verwachtte. Het past perfect( ik heb een voor mij kleine maat besteld, gelukkig valt de maat wat groot uit ), de kleur is net zoals op de afbeelding. Prijs / kwaliteit prima!!! Ook onmiddellijk reactie van Topjurken bij verzendproblemen. Topjurken heeft deze voor mij graag en uiterst snel opgelost!! Topjurken;;;;Een aanrader !!!

Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces, levering duurde te lang via DPD, maar na contact met de klantenservice opgelost. Mooie kwaliteit kleding, zal zeker nogmaals bestellen

Snelle levering en mooi product

Zeer duidelijke website

Ontzettend vriendelijk aan de telefoon

Super blij met mijn aankoop, prijs kwaliteit top. En snelle levering.

Goede ervaring met mijn eerste aankoop!

Leuke jurk in travelstof voor leuke prijs!

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit!

Prima service, snelle levering en de artikelen zijn van een mooie kwaliteit

Uitstekend!

Super snelle verzending. Keurig verpakt Vriendelijk kaartje bijgevoegd.

Snel en correct

Fijne website. Mijn bestelling was mooi verpakt. Mooie kwaliteit

Klantvriendelijk

Snelle levering, goed verzorgd. Mooie producten. Bij retourneren, snel geld teruggestort.

Mooie kwaliteit, goed verpakt, snelle levering!

Ik koop graag bij Topjurken, omdat ik krijg wat ik verwacht! Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Ik ben een zeer tevreden klant!!

Gewoon goed en daarom bijzonder

Vriendelijk alles op tijd volgens afspraak werkelijk geen aanmerking en nog betaalbaar ook !

Waar voor je geld!

Snelle levering, mooi product. You see what you get!

Besteld en heel snelle bezorging. Past perfect. Genieten Bedankt

Snelle levering top producten

Jurk besteld, snelle levering, jurk boven verwachting...

Goede hulp, snelle levering

Leuke collectie, professionele service voor online bestelling

Voor de eerste keer besteld bij Topjurken, bestelling was snel binnen en netjes verpakt met leuk kaartje erbij.

Beste Qualität

Alles super

Heel fijne website en snelle levering

Redelijk snelle levering ondanks drukte vanwege Corona.

Het bestellen ging makkelijk en het artikel zag er precies zo uit als op het plaatje.

Topjurk

De jurken van Jane luska zijn topjurken. Ze zijn mooi van stof, model en staan ook super leuk. De kwaliteit is mooi en blijft mooi.

KOOP HIER NOOIT JE KERSTKADOOTJES

Je stelt ze een vraag, of je bestelling nog voor de Kerst aankomt. JA, is het antwoord, en vervolgens krijgt de vervoerder de schuld. Terwijl je zelf hebt aangeboden, om je bestelling zelf op te halen, maar dat is niet niet mogelijk. Kortom, zit je zonder Kerstkado, en krijg je een mailtje terug, dat je het betreuren, maar een oplossing wordt niet geboden, en een tegemoetkoming al helemaal niet. Zelf nu is het nog niet binnen, DPD blijft maar zeggen op de site "Pakket onderweg naar het sorteercentrum". IK bestel hier NOOIT meer !

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).