Geweldig , veel keus, ook als je vragen hebt, wordt je keurig te woord gestaan. Ik ben erg tevreden

Fijne webshop

Fijne webshop met grote keuze en snelle levering

Toppers

Klantenservice super en snelle afhandeling van vragen!

Vlot geleverd

Vlot geleverd

Helaas geen gratis mondkapje ontvangen

De bestelde broek (met nog eens 10% extra korting) keurig en snel ontvangen. Helaas is het beloofde gratis mondkapje van Jane Lushka niet mee geleverd.

Mijn adres voor Missie jeans!

Ben al jaren fan van MissMe die ik tijdens mijn reizen in Amerika tegen kwam. Goede service en levering!

Prima, geregeld !

alles volgens afspraak geregeld, er is niets fout gegaan!

Eenvoudig te bestellen! Vlotte levering!

Veel keuze van prachtige merken! Eroke is mijn favoriet en was leverbaar in de goede maat voor een mooie prijs. Daarom bestellen en 2 dagen later geleverd in keurige verpakking met een persoonlijk kaartje!

Het proces van bestellen t/m de ontvangst verloopt goed en snel.

Goede en vlotte service: Voorafgaand aan het bestellen van een jurk met sjaal uit de Lizzy & Coco najaarscollectie heb ik via mail geïnformeerd naar de detail-maten van de XL-versie. Ik ontving praktisch direct een antwoord. Het hele proces van bestellen t/m ontvangst verloopt goed en snel. De artikelen zijn altijd keurig verpakt.

Compleet en snel

Zoals gezegd kwam het bestelde boven verwachting snel bij het afleveradres aan. De inhoud voldeed volledig aan mijn verwachting

Mooie kwaliteit

Bestelling en bezorging verloopt super goed

Heldere en toegankelijke site

Snelle service van de mogelijkheid tot betalen tot de communicatie mbt de levering. Ik waardeer altijd de persoonlijke noot van diegene die mijn bestelling heeft nehandeld. Maakt mijn online aankoop toch meer een 1 op 1 contact ipv een puur zakelijke aangelegenheid.

Mooie collectie. Snelle levering

Top site

Snel geleverd en een goede kwaliteit

Heel fijn geholpen. Telefonisch contact meer dan goed. Zeer vriendelijk en doortastend. Ik had een xxl besteld en dat moest een xl zijn. Prima opgelost. Ik raad topjurken aan.

mooie collectie, snel antwoord, goed advies

correcte service, snelle levering, met zorg verpakt

HEEL TEVREDEN

DE jurk was Me te klein, is vond hem mooi,is er een grote maak als xxl GroetJes lenie D

Goed bedrijf

Altijd goed geholpen. Ook vragen uiterst secuur beantwoord

Matig

Vindt het heel vervelend dat de porto kosten zo duur zijn.

Snel geleverd, netjes verpakt, goede service. Mooie overzichtelijke website, met leuke kortingen

Heel fijn shoppen

Snelle verzending. Ruime keuze. En ik hoef nooit iets terug te sturen

Sehr schöne Ware, bin begeistert!

Alles hat super geklappt! Sehr gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel, mooi ingepakt, En precies wat ik wilde.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).