Snelle levering , mooie jurken!

Snelle levering en prachtige Jurk!

prima levering

goede pasvorm en snelle levering, 1 minpuntje er zaten 2 levende zilvervisjes in de verpakking

Zeer tevreden!

Ik heb een mooie jurk met korting kunnen kopen en dankzij de maattabel kon ik de maat goed inschatten. De jurk is snel geleverd en er zat een attent kaartje bij. Ik zeg: Top!!

Was snel geleverd

Alleen jammer dat het niet paste

TOP!

Zeer positief!

Geweldige service

Ondanks de vervelende periode waar we inzitten perfect op tijd geleverd mooie producten

Ik ben blij verrast met de aankoop die ik heb gedaan.

Snelle en goede levering

Een keurige, vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Super!!!!

Snelle service, netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje

Prima!!

Snelle levering !!

Geweldige levering, service

Prima levering. En ook nog een persoonlijk kaartje....top......en dat met deze crisis zo snel geleverd geweldig

Super tevreden

Super tevreden

Ruime keuzes....Interessante prijzen ...snelle correcte levering !

Ruime keuzes....Interessante prijzen...snelle correcte levering !

Prima en snel!

Makkelijke site om te bestellen, snelle levering. Jurk zit als gegoten en draagt heerlijk.

Heel blij met mijn bestelling ... Ik had nog een vraag . en die werd ook netjes beantwoord (een hele vriendelijke Joyce aan de telefoon ) top!!!!!!!! Ga hier zeker weer wat bestellen😁👌👍

Snelle levering. Mooie producten. Enige minpunt is retourbeleid

Netjes en snel

Eerst telefonisch contact gehad en netjes advies gehad. Met een dag een keurig verzorgde bestelling thuis! En scherp geprijsd!!

Snel, en vertrouwd

De sale is ook geweldig!

Een pracht jurk van Jane Lushksa voor een super prijs en super snel! Hier word ik heel blij van!

Snelle levering en prettige communicatie

Pakketje was snel en netjes geleverd met persoonlijke kaartje.

Snelle levering, keurige afhandeling

Goede communicatie en goede levering. Echt top! Leuk dat kaartje met die persoonlijke boodschap. Een klein verschil, maar doet héél veel.

Vriendelijk en mooi kwaliteit besteld artikel.

Vriendelijk aan de telefoon, meedenkend toen betaling niet doorkwam. Hier werd een oplossing voor gezocht en dat ging prima. Pakket lag de volgende dag op de mat. Bedankt. Sterkte in deze tijd. Voor iedere ondernemer.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).