Super!!

Snelle bezorging, snelle reactie op vragen en ook snelle retour verwerking.

super

Altijd super snel netjes verpakt, en een superlief persoonlijk kaartje toegevoegd voor Joyce (van een andere Joyce) producten goed omschreven... gewoon Super dus....

Super service

Super!!

Precies wat ik zocht

De jurk draagt comfortabel, past uitstekend, makkelijk te wassen/strijken, gewoon een goede koop!

Snelle correcte levering.

Verder nog geen ervaring met Topjurken.

Met recht TOPjurken!

Snelle levering en hele mooie jurken!! De oplossing die verleend werd na een vraag vond ik een erg goed!

Matig

Matig

Correcte afhandeling, snelle bezorging

Voor de eerste keer besteld, en tevreden. Zowel over product als over afhandeling. Alleen jammer dat product elders goedkoper was,maar daar hadden ze mijn maat niet meer

Had het in de eerste instantie verkeerd gedaan met de betaling maar verbetert door dochter en toch dezelfde dag nog verstuurd..thanks en de jurken zijn super heel blij mee.

Snelle levering van een prachtig kledingstuk

Geweldige lijn en pasvorm van de Jane Lashka jurk xs. Kwaliteit van de stof ook super 👍 Ook goed dat jullie de maat xs hanteren. Vriendelijke groet, Lenie Schram

Prachtig ontwerp

Prachtig ontwerp!

Snelle levering en retour verwerking

Snelle levering volgende dag in huis en de retour verwerking was ook snel. Fijn dat je achteraf kan betalen zodat je meerdere maten kan bestellen. Alleen jammer dat je de verzendkosten in vorm van een kortingscode die tot een bepaalde data geldig is. Als je wat besteld en het past niet ben je wel geld kwijt dan kan voor mij rede zijn om niet meer te bestellen.

Snelle levering met een persoonlijk kaartje. Een aanrader dus!

Supermooie collectie Prachtige pasvorm Net dàt klein beetje anders

Zeer aardig aan de telefoon!

Super geholpen en mijn retour snel afgehandeld

Fijn

Snelle levering Product goed beschreven zodat die aan de verwachtingen voldeed.

Meesterwerk eyecatcher!

Snelle levering, mooie kwaliteit jurk (lizzy & coco), uniek!

Wat een mooi aanbod aan jurken

Super snelle levering En natuurlijk maken jullie t waar TOPJURKEN op de site Helaas was het deze keer niet mijn jurk Maar ik zal zeker n volgende keer er in slagen 👍

Vriendelijk, topkwaliteit, op tijd gekeverd

3de keer dat ik iets heb besteld. 3de keer binnen 24 uur geleverd, 2 x gebeld met vragen, 2 x allervriendelijkst en met geduld antwoord gekregen altijd een retour envelop er bij. Keurig ingepakt met een vriendelijk berichtje er bij.

Snelle levering en na een mail over iets dat niet klopte, nog dezelfde dag antwoord met meteen een oplossing!

Goede ervaring

Mooie producten en snelle levering

Klant voor altijd

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).