Phantastisch!!!

Everything webt alright

snelle levering en veel keuze

leuk dat er een persoonlijk kaartje bijzat, snelle levering en een stuk goedkoper al in de winkel en zeer netjes verpakt . ik zal er snel weer iets kopen groetjes Nicolle

Geweldig!

Snelle levering(!) en het bedrag van een retour gestuurde jurk binnen 1 dag terug op mijn rekening. Geweldig! De tegoedbon die ik kreeg voor de retourkosten heb ik inmiddels gebruikt voor een nieuwe jurk! Helemaal blij! Ga zo door TopJurken! 👍

Prima verpakt snel verzonden.

(De retourkosten worden in de vorm van een retour-tegoedbon vergoedt tot een maximum van €6,95) Om deze reden zou ik niet snel meer op deze site bestellen.

Snel en netjes

Super snel in huis en ziet er keurig uit!

Makkelijk te bestellen - snelle bezorging Afbeelding zijn naar wens op de site Blij met de Jane lushka producten Ik ben echt tevreden

Duidelijke website Snelle service

Geweldig!

Snelle levering, keurig verpakt, ik ben heel tevreden.

Prima merken

Super snelle service

Leuke collectie met aparte jurken.

Prima servies

Prima levering erbij retour je geld meteen terug super

Snelle levering, mooi jurkje

Goede ervaring. Snelle levering, leuk jurkje!

Jurken zijn goed verpakt, handleiding retour is duidelijk, prima prijzen.

Goede ervaring met bestelling bij topjurken

Enige minpuntje is aantal dagen levertijd

Top service snelle afhandeling.

Top web shop

Ik bestel regelmatig bij Top jurken. Altijd correct behandeld zowel per mail als telefonisch. Ik beveel deze web shop dan ook zeer aan.

Snel verzonden en goede levering

Duidelijke site...hij kan op de mobiel beter! Producten zijn mooi van kwaliteit!!

Overzichtelijk, snel opgestuurd, afterpay erg prettig.

Goede website ..alles goed

Prima product en snelle levering.

Helaas had ik niet de juiste maat besteld dus moet het product retour.

Na vele bestellingen, dik tevreden!

Goede service. Snelle levering. Mooie kleding!

Super vriendelijke webshop

Ik ben zeer tevreden omdat Joyce altijd enorm vriendelijk en behulpzaam is. Fijne webwinkel met snelle levering en snel antwoord via mail.

Top precies zoals ik gehoopt had

Fijne levering

Snelle levering keurige verpakt

Keurig snel binnengekregen. Mooie kleding. Vriendelijk behandeld en op de hoogte gehouden over bestelling en levering via mail.

Overzichtelijk snel

Wilde een specifiek item hebben, mouwen voor onder een jurk. Snel gevonden. Snel thuis. Miste alleen een 3e haakje op de schouder, dan had mijn vorige model wel, maar bij t dragen bleef t keurig zitten.

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).