Aparte jurken

Leuke webshop met aparte collectie

Snelle levering, nette verpakking

Goede service, voor herhaling vatbaar

Super winkel, snelle verzending, leuke aanbieding!

Super winkel, snelle verzending, leuke aanbieding!

Prachtige kleding, en snelle service's,

Heel vertrouwd en lekker snelle levering, met prachtige kleding

Mooie kwaliteit netjes verpakt , levering mag sneller

Super mooie jurk

Mijn ervaring is heel goed. De kwaliteit van de stof is heel goed. De modellen zijn mooi. Ik heb in het verleden al een jurk gehad van Jane Luska en hier heb een heel goede reactie op gehad.

Geweldig!!

Op mijn vragen werd snel en duidelijk geantwoord. Snelle levering en keurig verpakt!! Ga voor mijn kerst outfit weer hier shoppen 😊

snelle levering,

Jurk teruggestuurd vanwege de maat. Mooie jurk en ik hoop van harte dat de kleinere maat goed is

Snelle service en mooi verpakt.

Prachtige jurk voor een goede prijs en snel geleverd

Ben zeer tevreden over de jurk en de snelle levering!

Goede website en snelle service

Website is overzichtelijk, bestellen en betalen gaat makkelijk en de bezorging gaat snel. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Ik ben zeer tevreden.

Wat een goede ervaring en leuke kleding

Ben erg blij met mijn vondst, nl de website van Topjurken.nl. Ze hebben de goede merken voor een leuke prijs. De levering was erg snel en duidelijk met links. Daarnaast is afterpay mogelijk wat heerlijk is. Zal hier zeker snel weer kopen. Gewoon doen!

Bestellen ging gemakkelijk, product de volgende dag al in huis met een handgeschreven kaartje!! (erg leuk en persoonlijk) kleding zag er precies zo uit als op de foto. Ik ben er erg blij mee.

Duidelijke website, snelle levering

Mijn ervaring is goed met Tipjurken. De communicatie verloopt prettig en de levering is snel.

jurk prima alleen uitvoering is slecht

mijn bestelde jurk zag er goed uit echter zat aan een kant een gigantisch wasvoorschrift vastgenaaid. en dat bij een jurk die aan beide kanten draagbaar moet zijn. zeer klunzig.

Perfect !

Snelle levering. Heel netjes ingepakt met een persoonlijke boodschap erbij. Super!

Prima snelle service.

Vandaag besteld morgen in huis.Ik had de jurk tijdje geleden al gezien en gepast.Hij bleef maar in mn hoofd vandaar dat ik m besteld heb.Ik ben er heel blij mee.

Wat een jurkje helemaal top

Mooie merken, snelle levering

Nette verwerking van de bestelling met een persoonlijk kaartje

Een nette en tijdige verwerking van mijn bestelling met een persoonlijk kaartje. Maakt een internetaankoop toch net weer wat leuker. Bovendien een prima beschrijving van het product o.a. ten aanzien van de kleur.

Gewelig blij

Snel en goed verzorgd

Snelle levering, goede communicatie en fijn telefonisch contact. Super service

Prima en snelle levering

Gemakkelijk te bestellen en snel in huis!

Omslachtig terugsturen geen adressticker erbij

Sprendlingenstraat 22

5061KN Oisterwijk

Over Topjurken

Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).