Pluspunten
Snel geleverd, goed ingepakt. Mooie jurkjes
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle levering ,leuke jurk gekocht. Heel leuk ingepakt met een lief kaartje erbij. SUPER
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerlijke beoordeling over het product qua maat, lengte en eventuele versiersels. De afgeprijsde artikelen zijn werkelijk afgeprijsd van de oorspronkelijke prijs! Snelle levering, eenvoudig te retourneren en het bedrag van geretourneerde artikelen heb je zo weer terug op je rekening plus het bedrag voor het retour verzenden krijg je terug en kan je binnen 3 maanden besteden bij je nieuwe aankoop! Ook keurig verpakt met instructies wanneer je het wil retourneren waarop je moet letten, geen haren op de kleding, kaartje moet nog aan de kleding zitten en zorg ervoor dat je de kleding bewaart voor het retour zenden in een reukloze omgeving! Geef ze helemaal gelijk en kan iedereen Topjurken aanbevelen!
Pluspunten
Super snelle levering, keurig verpakt.
Pluspunten
Vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon en extra hun best gedaan het artikel te vinden wat ik zocht.
VerbeterpuntenIk vond de verpakking in een plastic zak iets minder leuk te ontvangen maar er zat wel een persoonlijk kaartje bij! Ik begrijp de keuze van verzend en retour kosten maar zou denk ik vaker bestellen als dit net als bij velen anderen gratis zou zijn of zodanig in de prijs verwerkt dat je het gevoel hebt dat het gratis is.
We zijn blij dat wij je gewilde jurk nog hebben kunnen nabestellen voor je! Vanaf €100 worden er geen bezorgkosten berekend voor Nederland, Belgie en Duitsland. We houden onze verkoop prijzen graag zo laag mogelijk en willen dit duidelijk en transparant voor onze klanten houden. De verzendkosten verwerken in een hogere verkoopprijs vinden wij niet transparant :) Bij aanmelding voor de e-mailvoordeel (zie onze home-pagina) ontvang je een blijvende(!) kortingscode t.h.v. 5% op de héle bestelling. Ook op Sale items! Mocht er toch iets retour gestuurd moeten worden dan ontvang je voor deze kosten een retour-tegoedbon welke 3 maanden geldig is. Dit is een extra service welke wij onze klanten graag aanbieden :) Mvg, Topjurken
Pluspunten
Jurk met de grootste zorg geleverd dat kun je zien. Ook nog een persoonlijke boodschap top.
Pluspunten
Mooi jurk en tevreden over het artikel
VerbeterpuntenKijk eens naar de verpakking... Als get artikel retour zou moeten dan is de plastic zak aan de kleine kant! T is maar een tip!!;)
VerbeterpuntenGeen
Het product was niet thuis aangeboden maar direct naar een ophaalpunten gebracht. Dit zonder briefje in de bus. Erg vervelend
Goedemorgen, Dank u voor uw beoordeling. Wat vervelend dat DPD geen briefje in uw brievenbus heeft gedaan. We hebben hiervan zojuist een melding gemaakt bij DPD en gaan er van uit dat de bezorger erop geattendeerd wordt. De status van uw zending kunt u ook volgen via de e-mail die u van ons en DPD heeft ontvangen. Hiermee loopt u uw zending nooit mis. mvg, topjurken.nl
Beste mevrouw, Dank u voor uw beoordeling. In verband met uw beoordeling (snelheid/Levertijd) hebben wij uw zending gecontroleerd. We zien dat uw zending in verband met de feestdagen inderdaad later is geleverd dan dat u normaal gesproken van ons gewend zou mogen zijn. Normaal leveren we een zending met DPD binnen 1 tot 2 dagen. Nu heeft dit helaas wat langer geduurd door de feestdagen. Onze excuses hiervoor! Mvg, Topjurken.nl
Pluspunten
Ivm de feestdagen en de drukte bij DPD is het jurkje later bezorgd. Topjurken heeft er alles aan gedaan en een uitstekende service geboden. Kreeg een tegoedbon voor iets waar zij niets aan konden doen. KLASSE!
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mijn berichten
VerbeterpuntenTegoedbon voor de retourkosten is een beetje raar
Beste Ilse, Dank u voor uw beoordeling. De retourkosten tegoedbon is een extra service die wij onze klanten aanbieden. Topjurken is wettelijk niet verplicht om de retourkosten te vergoeden. Echter via deze wijze willen wij onze klanten bedanken voor het getoonde vertrouwen. mvg, Topjurken.nl
Pluspunten
Prachtige jurk en super goedkoop! Kon het nergens anders voordeliger vinden. Snel geleverd hoewel het iets langer duurde dan gebruikelijk wat begrijpelijk was door de feestdagen. Vond ik dus geen probleem.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten! Super bedrijf!!
Pluspunten
Snel en goed geleverd.
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Zeer vlot contact en antwoord. zeer snelle levering.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeter punten noemen
Sprendlingenstraat 22
5061KN Oisterwijk
Topjurken.nl is dé online Fashion & Lifestyle shop met trendy topmerken als onder andere K-design, Aime Balance, Only-M en Le Feu sfeerhaarden. Wij leveren alle artikelen (m.u.v. Le Feu sfeerhaarden) direct uit eigen voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Heb je een vraag dan kun je ons 24/7 bereiken via [email protected] of tijdens kantooruren via 013-2118388. Alle vragen via e-mail beantwoorden wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen).