Goedemorgen Burak, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review in te vullen. Vervelend dat u geen goede ervaring heeft met Ik Ben Zo Mooi. Ik ben direct in deze case gedoken. Er is een mail verstuurd met track en tracé link zodra de bestelling is verstuurd. Het mailadres klopt. Is de mail misschien in uw spambox terecht gekomen? Ik hoop dat u inmiddels contact heeft gehad met de ontvanger. Mocht ik u nog ergens anders mee kunnen helpen dan hoor ik het uiteraard graag. Voor nu wens ik u een fijne dag toe en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Jacolien van 't Leven Ik Ben Zo Mooi
Goedenavond Teunie, Mag ik vragen hoe u contact heeft opgenomen? Ik heb na het lezen van de review direct mijn mailbox ondersteboven gekeerd maar kan geen mail van u ontdekken. Daarnaast ook geen Whatsapp bericht en ook geen chatbericht. Ik zou heel graag willen weten hoe u contact heeft opgenomen en naar welk mailadres u heeft gemaild. Zoals u aan alle andere reviews kunt zien staat Ik Ben Zo Mooi juist bekend om haar uitstekende service. Het kan uiteraard gebeuren dat een product niet naar wens is. Het retourlabel ga ik dan ook direct aan u doormailen. Ik wens u nog een fijne avond toe en hoop dat u mij een tweede kans wilt gunnen. Aangezien dit zeker geen opzet is en ik juist heel graag wil weten waar dit fout is gegaan zodat ik de retour procedure indien nodig kan verbeteren. Mvg Jacolien van 't Leven Ik Ben Zo Mooi
Originele beoordeling
Hartelijk dank voor de prachtige review. Fijn om te horen dat je blij bent met de baby box. Ik ga je tip zeker meenemen om de box te verbeteren.
Hartelijk dank voor je uitgebreide review. Fijn dat je ook uitlegt geeft bij de waardering. Het is niet mogelijk om de print scherper af te drukken op dit materiaal vanwege de structuur. Maar ik neem je feedback zeker mee in de volgende ronde.
Oostpolder 1
4413NN Krabbendijke
DE MUSTSEE ONLINE BABY, KIDS, CADEAUTJES & LIFESTYLE WEBSHOP Spot de nieuwste musthaves of een gaaf verjaardagscadeautje. Ik Ben Zo Mooi is een unieke baby- en kinderwebshop met de mooiste spulletjes voor baby, kind en mama.